Έργα στο Λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης.

Έργα που θα αναδείξουν και θα φέρουν πιο κοντά τις αρχαιότητες της περιοχής, αφού με τις οδικές παρεμβάσεις που γίνονται στόχος είναι η ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να δει όλα τα αρχαιολογικά μνημεία χωρίς να ταλαιπωρηθεί. Επιπλέον βελτιώνεται η καθημερινότητα των πολιτών και αναβαθμίζονται σημαντικοί τουριστικοί τόποι, όπως είναι τα μονα...στήρια μας, που μπορούν να συμβάλλουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας της Αρκαδίας.
Στο Λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης (όπως βλέπετε κατά σειρά και στις φωτογραφίες) ολοκληρώθηκε ο δρόμος Λύκαιο-Νέδα - απομένει να τοποθετηθούν μπάρες και να γίνουν διαγραμμίσεις.
Επίσης θα γίνουν παρεμβάσεις διαπλάτυνσης του δρόμου για τη Μονή Αμπελακίου και διαμόρφωση χώρου στάθμευσης.
Στην περιοχή υλοποιείται - γίνονται χωματουργικές εργασίες- ένα σημαντικό έργο που αφορά στην ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων. Είναι η νέα χάραξη δρόμου που θα ενώσει την Καρύταινα-Μαυριά-Κυπαρίσσια-Ίσιωμα-Παλαιοντολογικό Μουσείο.
Ενώ προγραμματίζονται και άλλα μεγαλύτερα ή μικρότερα έργα, όπως η βελτίωση του δρόμου προς τη Μονή Ρεκίτσας στο Δυρράχι, η κατασκευή πεζοδρομίων από τη Μεγαλόπολη- Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης (με φωτισμό και μπάρες).





Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS