Σκουρινετε το κραγιον σας με μολύβι



Κραγιόν, lip gloss, ματ ή glossy, πλέον υπάρχουν πολλών ειδών κραγιόν με διαφορετικές υφές και χρώματα αλλα όλα έχουν τον ίδιο σκοπό. Να χρωματίσουν τα χειλη σας, να τους δόσουν λάμψη και να τα ενυδατώσουν! Πως όμως βάζουμε ένα κραγιόν; εναν τρόπο σίγουρα τον γνωρίζουμε όλες, απλά παίρνουμε το κραγιον και το απλώνουμε στα χείλη, είτε απ'ευθείας, είτε με πινελάκι, είτε με το δικό του βουρτσάκι αν είναι gloss, κάποιες πιο σχολαστικές με το μακιγιαζ τους κάνουν κι ένα περίγραμμα στα χείλη τους πριν το βάλουν! Σας πληροφορώ λοιπόν ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να απλώσετε το κραγιον σας και ο κάθε ένας από αυτούς έχει το δικό του αποτέλεσμα!
Εγώ σε αυτό το άρθρο θα σας πω πως θα απλώσετε ένα ανοιχτόχρωμο κραγιόν, δίνοντας του ένα τόνο πιο σκούρο αποτέλεσμα και φυσικά κάνοντας το να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο!
Το ανοιχτόχρωμο κραγιόν δίνει ένα natural αποτέλεσμα, το θέμα είναι πως θέλετε να δείχνετε εσείς! αν θέλετε ένα φυσικό και φρεσκο μακιγιάζ θα πρέπει να διατειρήσετε τα χρώματα και τις εντάσεις στο μακιγιαζ των ματιών απαλές. Αν όμως θέλετε ένα πιο έντονο μακιγιαζ, θα πρέπει να τονισετε αρκετά τα μάτια και να κρατησετε τους φυσικούς τόνους μόνο στο κραγιον. Το δικό μου μακιγιαζ ματιών είναι αρκετά έντονο, έχω χρησιμοποιήσει κοραλι σκια στην εσωτερική γωνία του ματιού, πρασινη σκούρα στην εξωτερική γωνία, black eyeliner στο επάνω βλέφαρο και μαύρο μολύβι στο κάτω. Τέλος έχω βάλει αρκετη ποσότητα μάσκαρα!Όπως θα δείτε έχω βάψει αρκετά τα μάτια τόσο που δεν πάει άλλο, κοινώς το έχω τερματίσει, χαχαχα γι'αυτο και τα χειλη θα τα βάψω πιο ανοιχτόχρωμα. Θα μπορούσα να φορέσω κι ένα απλό gloss που θα δόσει λάμψη στα χείλη χωρίς χρώμα! Αντιθέτως έγώ χρησιμοποίησα κραγιόν σε χρώμα του σάπιου μήλου, έχω κάνει το περίγραμμα με μολύβι ίδιου χρώματος και έχω γεμίσει με αυτο και τα χείλη, από πάνω απλά πέρασα το κραγιον. Δοκιμάστε αυτην την τεχνική και θα δείτε ότι θα έχει αποτέλεσμα

Μαρη Ταλλα
http://marhtallalife.blogspot.gr/2017/04/blog-post_19.html


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη