ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ

• Σας κάνουμε γνωστό ότι την ερχομένη εβδομάδα, θα τελεσθούν δύο πρωινές Προηγιασμένες Θείες Λειτουργίες την Τετάρτη και την Παρασκευή, στον ενταύθα Μητροπολιτικό Ναό.
• Πληροφορούμε την αγάπη σας, ότι πλησιάζοντας οι ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και φτάνοντας η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού μας, έχει είδη αρχίσει να μεριμνά για τον στολισμό του Επιταφίου της Ενορίας μας. Όποιος αδελφός μας επιθυμεί να προσφέρει από το υστέρημά του κάποιο χρηματικό ποσό για τον στολισμό του Επιταφίου μας, δύναται να έρθει σε συνεννόηση με την κ. Παρασκευή Παππαδάκου, Εκκλησιαστικό Επίτροπο της Ενορίας μας.
• Εν συνεχεία θεωρούμε σκόπιμο ως Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Αγίου Βασιλείου, να κτυπήσουμε την πόρτα των φιλάνθρωπων συναισθημάτων σας και να σας ζητήσουμε αυτές τις Άγιες μέρες που έρχονται να προσφέρετε και εσείς κάποια μικρή ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, στο Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα της Ενορίας μας, « ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» το οποίο λειτουργεί και απαλύνει τον πόνο των αναξιοπαθούντων αδελφών μας εδώ και τέσσερα χρόνια πάντα με την δική σας στήριξη και την βοήθεια των εθελοντών της Ενορίας μας.
• Επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί να προμηθευτή εκ του παγκαρίου της Εκκλησίας μας λαμπάδες από καθαρό κερί, όμορφα και σεμνά στολισμένες τις οποίες φιλοτέχνησαν εθελοντές τις Ενορίας μας με σκοπό την οικονομική συμβολή για την περάτωση των εργασιών ανακαινίσεως του Ναού μας.
Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS