Άστρος:Όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε!! να πετυχαίνουμε τους στόχους που βάζουμε!

Σήμερα  το βράδυ πραγματοποιήθηκε η  συνάντηση των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων της Πρωτοβάθμιας καθώς και  της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τον Σύλλογο των Φίλων AμεA Άστρους. Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν η  καταμέτρηση των χρημάτων από τους κουμπαράδες που είχαν τοποθετηθεί  στα σχολεία και τις ενορίες των ναών της περιοχής μας , όλο αυτό το διάστημα, για την συγκέντρωση ποσού ικανού για την  αγορά ενός μηχανήματος ορθοστάτη ,που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής ένας συντοπίτη μας με πραγματική  ανάγκη .
Η Συνάντηση έγινε στο Αρχονταρίκι του Ι.Ν Αγ. Νικολάου Άστρους και οι εκπρόσωποι των συλλόγων ευχαρίστησαν την επίτροπο της εκκλησίας κ. Τρισεύγενη Κολοβού για την φιλοξενία στο χώρο αυτό.
Απόψε υπήρξε ιδιαίτερη ικανοποίηση από τους εκπροσώπους των συλλόγων, γιατί επιτεύχθηκε ο στόχος αυτός για την αγορά του μηχανήματος. Αποδείχθηκε στην πράξη ότι, Όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε!! να πετυχαίνουμε τους στόχους  που βάζουμε!
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους  μαθητές  όλων των σχολείων ,που απέδειξαν στην πράξη την αλληλεγγύη τους για  συνανθρώπους μας και συμμετέχουν πάντα και όποτε τους ζητηθεί . Πολλά Μπράβο προς όλους!!
 Οι εκπρόσωποι του Δ.Σ AμεA Άστρους ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους  των Συλλόγων Γονέων& Κηδεμόνων για την κοινή προσπάθεια που κατέβαλαν και ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο στόχος αυτός.
Όλοι μαζί δεσμευτήκαμε και θέσαμε τον επόμενο στόχο, που είναι η τοποθέτηση ειδικής ηλεκτρικής ράμπας  σε παραλία της περιοχής μας που θα βοηθάει πολίτες με αναπηρία και ηλικιωμένους να μπαίνουν με ευκολία στη θάλασσα.
Είναι επιτακτική ανάγκη  να υπάρξει σχεδιασμός για ανάλογες ράμπες  και σε άλλα  παραλιακά σημεία που θα αποδειχτούν κατάλληλα.
Η πρόσβαση στη θάλασσα είναι δικαίωμα όλων. Ευελπιστούμε στην συμμετοχή όλων των δημοτών και προς αυτό το κάλεσμα και ελπίζουμε  να ανταποκριθούν για άμεση βοήθεια, ο Δήμος και  η Περιφέρειά μας , συμβάλλοντας  έτσι προς την καλύτερη επίτευξη του στόχου αυτού.
Ρεπορτάζ:Φώτης Τζιβελόπουλος


http://astros-kynourianews.gr/2017/05/03/%cf%8c%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%af-%ce%b5%ce%bd%cf%89%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b1/

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS