Συγκρότηση επιτροπών στην Πελοπόννησο ελέγχου καταλληλότητας Αθλητικών εγκαταστάσεων



Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 90 όπως κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του ΠΔ 63/2005 «Νομοθεσία σχετικά με την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά όργανα» 2. Τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α/7-7-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» 3. Τις διατάξεις του Ν.2690/1999 “Κύρωση του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας και άλλες διατάξεις” 4. Τις διατάξεις του ΠΔ 131/2010 (ΦΕΚ 224/Α/2010) «Οργανισμός Λειτουργίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου» όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει. 5. Τις διατάξεις του άρθρου 2 του Ν. 3861/2010 “Πρόγραμμα Διάυγεια” 6. Τις διατάξεις του Ν.4479/2017 (ΦΕΚ Α΄94/29-06-2017) “Τροποποιήσεις του Ν.2725/1999 (Α΄ 121) και άλλες διατάξεις”. 7. Την αριθμ. 408113/21902/2725/603 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ Β΄3568/10-10-2017) “Καθορισμός λεπτομερειών εφαρμογής άρ. 56Β Ν.2725/1999...” 8. Το αριθμ. Οικ.285609/65315/07-11-2017 έγγραφο της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας σχετικά με τον ορισμό εκπροσώπων στις Επιτροπές Ελέγχου καταλληλότητας αθλητικών εγκαταστάσεων. 9. Τα έγγραφα που περιήλθαν στη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας σχετικά με τη συγκρότηση της επιτροπής ελέγχου καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Συγκροτούμε την Επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας για τις αθλητικές εγκαταστάσεις κατηγορίας Γ1, Γ2, Ε2 και ΣΤ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ορίζουμε τα μέλη της ανά περιφερειακή ενότητα ως εξής:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 1) Πανταζόπουλο Ηλία, κλάδου ΠΕ Μηχανικών, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων ως Πρόεδρο της Επιτροπής, με αναπληρωτή το νόμιμο αντικαταστάτη του. 2) Μπρούσαλη Θεόδωρο, ιατρό, Επιμελητή Β΄Παθολογίας στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης “Η Ευαγγελίστρια”, με αναπληρωτή τον Μερτζέλο Σταύρο, Επιμελητή Ορθοπεδικής στο ίδιο νοσοκομείο. 3) Πλαντζά Αθανάσιο, Επιπυραγό Π.Υ Τρίπολης με αναπληρωτή τον Παπαδόπουλο Γεώργιο, Ανθυποπυραγό της Π.Υ Μεγαλόπολης.
4) Κατραλή Βασίλειο Α/Β Διοικητή Α.Τ. Τρίπολης, με αναπληρωτή τον Κοντάκο Σταύρο Υ/Β του Α.Τ. Τρίπολης. Κατά περίπτωση ορίζεται για την περιοχή δικαιοδοσίας Άστρους ο εκάστοτε Διοικητής του Λιμενικού τμήματος Άστρους με αναπληρωτή το νόμιμο αντικαταστάτη του και για την περιοχή δικαιοδοσίας Λεωνιδίου ο εκάστοτε Διοικητής του Λιμενικού τμήματος Λεωνιδίου με αναπληρωτή το νόμιμο αντικαταστάτη του.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 1) Κατσαφάρα Δήμητρα, Πολιτικό Μηχανικό, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων, Π.Ε. Αργολίδας, ως   πρόεδρο της επιτροπής, με αναπληρώτρια την Τζίμα Αθανασία, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, υπάλληλο της ίδιας Διεύθυνσης. 2) Γρηγοριάδη Φίλιππο ιατρό, Επιμελητή Β΄Δερματολογίας, στη Νοσοκομειακή Μονάδα Ναυπλίου, με αναπληρώτρια την Τσόκολα Έλενα, ειδικευόμενη ιατρό Παθολογίας στο ίδιο νοσοκομείο. 3) Κένταρχο Σπυρίδωνα, Πυραγό Π.Υ. Ναυπλίου με αναπληρωτή τον Κωτσιόπουλο Χρήστο Υποπυραγό Π.Υ.  Άργους. 4) Καπαρέλο Βασίλειο, Αστυνομικό Υποδιευθυντή, Διοικητή Α.Τ. Ναυπλίου, με αναπληρώτρια την  Δεμοίρου Αρετή, Αστυνόμο, Διοικήτρια του Α.Τ. Άργους-Μυκηνών. Κατά περίπτωση ορίζεται για την περιοχή δικαιοδοσίας Ναυπλίου, ο εκάστοτε Λιμενάρχης με αναπληρωτή το νόμιμο αντικαταστάτη του και για τις περιοχές δικαιοδοσίας Πορτοχελίου και Ερμιόνης οι εκάστοτε διοικητές των ανωτέρω λιμενικών τμημάτων, με αναπληρωτές τους νόμιμους αντικαταστάτες τους.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 1) Αγγελή Αναστάσιο, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών έργων, ως πρόεδρο της επιτροπής, με αναπληρωτή τον Αδαμόπουλο Κωνσταντίνο, ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, υπάλληλο της ίδιας Διεύθυνσης. 2) Φούντα Σπυρίδωνα, ιατρό Χειρουργικής Νοσοκομειακής Μονάδας Καλαμάτας με αναπληρωτή τον Στάθη Παναγιώτη, ιατρό Ορθοπεδικό της ίδιας Νοσοκομειακής Μονάδας. 3) Δημητρακόπουλο Παναγιώτη, Πυραγό Π.Υ. Καλαμάτας, με αναπληρωτή τον Κυρίτση Ιωάννη, ανθυποπυραγό Π.Υ. Καλαμάτας. 4) Μάνδαλο Παναγιώτη Αστυνομικό Υποδιευθυντή (Β΄υπ/ντής) Δ/νσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, με αναπληρωτή τον Βασιλόπουλο Επαμεινώνδα Αστυνομικό Υποδιευθυντή (Γ΄υπ/ντής) Δ/νσης Αστυνομίας Μεσσηνίας. Κατά περίπτωση ορίζεται για την περιοχή δικαιοδοσίας Καλαμάτας ο Ανθυποπλοίαρχος Λιμεναρχείου Καλαμάτας,  Παγάνης Ιωάννης, με αναπληρωτή τον Ανθυποπλοίαρχο Τσούλο Σωτήριο. Για την περιοχή δικαιοδοσίας Πύλου, ο Πλωτάρχης Λιμεναρχείου Πύλου Κουκούτσης Λεωνίδας, με αναπληρωτή τον Αρχικελευστή Χαραλαμπόπουλο Χαράλαμπο.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 1) Κολλιάκο Άγγελο ΠΕ Μηχανικών ως πρόεδρο της επιτροπής με αναπληρωτή τον Πλειώτα Άγγελο ΠΕ Μηχανικών. 2) Τζωρτζάκη Μάριο ιατρό Δ/ντή αναισθησιολόγο της Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης με αναπληρωτή τον Καράντζαλη Λεωνίδα επιμελητή Α΄Ορθοπεδικής της ίδιας Ν.Μ. 3) Σκρέκα Ιωάννη,  Ανθυποπυραγό, Π.Υ. Σπάρτης με αναπληρωτή τον Αγρανιώτη Ζαχαρία, Ανθυποπυραγό Π.Υ. Σπάρτης. 4) Ντέρο Αθανάσιο Υπαστυνόμο Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, με αναπληρωτή το Νικόλαρο Ευστράτιο, Υπαστυνόμο Α΄ του ίδιου τμήματος.
Κατά περίπτωση ορίζεται για την περιοχή δικαιοδοσίας Γυθείου η Αναστασοπούλου Αικατερίνη Σημαιοφόρος Λιμεναρχείου Γυθείου με αναπληρώτρια την Πολυμενάκου Γεωργία, Σημαιοφόρο του ιδίου Λιμεναρχείου. Για την περιοχή δικαιοδοσίας Νεάπολης, ο αρχικελευστής Αρώνης Πέτρος του Λιμεναρχείου Νεάπολης Βοιών, με αναπληρώτρια την κελευστή Μπεληγιάννη Ελευθερία του ίδιου Λιμεναρχείου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 1) Τυρλή Κωνσταντίνο, ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε Κορινθίας, ως πρόεδρο της Επιτροπής, με αναπληρωτή τον Βλάσση Μιχαήλ, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας. 2) Αδρακτά Σωτήριο, Δ/ντή Ορθοπεδικής κλινικής Γ.Ν. Κορίνθου, με αναπληρωτή τον Καλύβα Λάμπρο, Δ/ντή Ορθοπεδικής κλινικής του ίδιου Νοσοκομείου. 3) Γεροβασίλη Βασίλειο, Πυραγό Π.Υ. Κορίνθου, με αναπληρωτή τον Βασιλόπουλο Χρήστο, υποπυραγό Π.Υ Κιάτου. 4) Δημητρίου Ευάγγελο, Α/Β Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνιών, με αναπληρωτή τον Τσίτο Δημήτριο, Υ/Α Αστυνομικού τμήματος Κορίνθου. Κατά περίπτωση  ορίζεται για την περιοχή δικαιοδοσίας Κορίνθου, ο Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης πλωτάρχης του Λιμεναρχείου Κορίνθου, με αναπληρωτή τον Κλαδή Διονύσιο, υποπλοίαρχο του ίδιου Λιμεναρχείου.

ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντα των επιτροπών ελέγχου καταλληλότητας ορίζονται αναλυτικά στο άρθρο 6 του Ν.4479/2017 (ΦΕΚ Α΄94/29-06-2017) σύμφωνα με το οποίο προστίθεται το άρθρο 56Γ στο Ν.2725/1999 Περί Επιτροπής ελέγχου καταλληλότητας αθλητικών εγκαταστάσεων, παράγραφο 2. ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Η απόφαση αυτή να αναρτηθεί στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 2 του Ν.3861/2010 “Πρόγραμμα Διαύγεια”
ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Η ισχύς της Απόφασης αρχίζει από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και η διάρκειά της ορίζεται για τρία (3) έτη, από την ανάρτησή της.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ : 1. Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Αθλητισμού και Πολιτισμού 2. Δήμους χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Πελοποννήσου 3. Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου (για ενημέρωση της ιστοσελίδας και των ΜΜΕ) 4. Γραφείο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου 5. Αντιπεριφερειάρχες  Π.Ε Περιφέρειας Πελοποννήσου 6. Αστυνομικές Διευθύνσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου με την παράκληση να ενημερώσουν τα Αστυνομικά τμήματα ευθύνης τους 7. Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Περιφέρειας Πελοποννήσου 8.  Νοσοκομειακές Μονάδες Περιφέρειας Πελοποννήσου 9. Λιμεναρχεία Περιφέρειας Πελοποννήσου με την παράκληση να ενημερώσουν τα Λιμενικά τμήματα ευθύνης τους 10. Αναφερόμενα μέλη της Επιτροπής, με συνημμένη τη σχετική νομοθεσία που διέπει το έργο της Επιτροπής.

Ο  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΠΕΤΡΟΣ  ΤΑΤΟΥΛΗΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη