Vinyl: Η μεγάλη τάση του φετινού χειμώνα!








Λατρεύεις το Vinyl;  O φετινός χειμώνας σου δίνει την ευκαιρία να το βάλεις και να το ευχαριστηθείς! Πανωφόρια, φούστες, κολάν ή παντελόνι είναι μερικά από τα vinyl κομμάτια που κατέκλυσαν πρώτα τις πασαρέλες των διασημότερων οίκων μόδας και έπειτα ράφια των καταστημάτων. 

                Το vinyl(βινίλ) είναι από μόνο του ένα δύσκολο αλλά και συνάμα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό υλικό. Χρειάζεται λοιπόν προσοχή στο τρόπο που θα το φορέσουμε για να μην κάνουμε την εμφάνισή μας να φαίνεται φθηνή. Πρώτα απ' όλα, πρέπει να θυμάστε πως δεν συνδυάζουμε πολλά κομμάτια vinyl μαζί! Ένα είναι αρκετό. Φροντίζουμε με το υπόλοιπο look μας να μετριάσουμε τη σκληρότητα του υλικού αυτού, επιλέγοντας μαλακά υφάσματα. Επίσης δεν διαλέγουμε κάποιο κομμάτι που προσθέτει θηλυκότητα στην εμφάνισή μας καθώς από μόνο του το vinyl είναι super sexy. Αν θέλετε να πετύχετε ένα casual look προτιμήστε loose oversized κομμάτια και sneakers ή μποτάκια. Εάν πάλι το προτιμήσετε για μια πιο βραδινή εμφάνιση, συνδυάστε το με ένα πουκάμισο και ψηλοτάκουνες γόβες για να δείχνετε κομψή.






               Αδράξτε την καθημερινότητά σας με στυλ. Ραντεβού και πάλι την επόμενη εβδομάδα στην ανανεωμένη και πιο stylish στήλη της πόλης. Να έχετε  ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.
                                            
                                                                                                        Μαρία Μητροπούλου

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS