Ρίχνοντας μια "κλεφτή" ματιά στις τάσεις της μόδας για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2018

Αγαπημένες μου καλό μήνα! Μετά από μια εβδομάδα αποχής, επανερχόμαστε δυναμικά. Η στήλη μας πιο ανανεωμένη από ποτέ έρχεται με νέες ιδέες και προτάσεις για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018. Τι κι αν βρισκόμαστε ακόμα αρχές Φεβρουαρίου; Κάναμε μια mini έρευνα για το Βόλτα στην Τρίπολη ώστε να είστε ενημερωμένες, πάντα μπροστά και στυλάτες!

Ενημερωθήκαμε, είδαμε, παρακολουθήσαμε όσα προτείνουν οι διάσημοι οίκοι μόδας και ξεχωρίσαμε τα top fashion trends της νέας σεζόν. Είμαι σίγουρη πως θα τα λατρέψετε!

Άνοιξη και καλοκαίρι χωρίς χρώμα γίνεται; Όχι, φυσικά. Για αυτό είτε είστε λάτρεις των παστέλ αποχρώσεων είτε σας αρέσουν τα έντονα χρώματα για δυνατούς color block συνδυασμούς φορέστε τα άφοβα και δημιουργείστε τέλεια ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σύνολα. Κορυφαίο πανωφόρι για την Άνοιξη αυτή στέφεται η καπαρντίνα που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σας.  Πρόκειται για ένα κομμάτι που αποπνέει θηλυκότητα και μπορεί να ολοκληρώσει άψογα οποιοδήποτε σύνολο.


Τα αγαπημένα jeans παντελόνια βρίσκονται και πάλι σε κορυφαία θέση και αυτή την περίοδο αλλά όχι μόνα τους. Τολμήστε ένα total demim- jean outfit που με τα κατάλληλα αξεσουάρ φοριέται από το πρωί έως το βράδυ. Αισθητή την παρουσία του κάνει ακόμα μια φορά το jean πανωφόρι 

Δυνατό come back στο ντύσιμό μας κάνουν και οι pencil φούστες, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο ένα chic θηλυκό σύνολο. Συνδυάστε με γόβες ψηλές ή kitten ( με πολύ χαμηλό τακούνι).  Αυτή τη περίοδο ξεχνάμε τις full skirted midi και τις mini φούστες.  Επίσης, αυτά που θα φορεθούν πολύ είναι και τα ριχτά αέρινα skip dresses που θυμίζουν νυχτικό. Πρόκειται για ένα είδος φορέματος που κολακεύει κάθε γυναίκα και θεωρείται κομμάτι πασπαρτού.


Το βολάν που έκανε αισθητή την παρουσία του σε τοπ και φορέματα αυτό το χειμώνα συνεχίζει και παραμένει κορυφαία τάση προσθέτοντας μια θηλυκή νότα στο ντύσιμό μας.

Πούλιες, glitter και διαφάνειες που πρωταγωνιστούν το χειμώνα φέτος θα φορεθούν πολύ και τη σεζόν που έρχεται. Συνδυάστε τα με πιο απλά κομμάτια και έτσι θα έχετε outfit που θα μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες.

Και τέλος το πιο ακραίο trend αυτής της εποχής που θα σας παραξενέψει είναι το πλαστικό. Πλαστικό θα αναρωτηθείτε; Ρούχα, καπαρντίνες, παπούτσια και αξεσουάρ από πλαστικό. Επιλέξτε το χρώμα της αρεσκείας σας ή διάφανο και δημιουργείστε σύνολα με φουτουριστικό στυλ κλέβοντας τις εντυπώσεις.


Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο! Και μη ξεχνάτε : αδράξτε την καθημερινότητά σας με στυλ και χαμόγελα!

                                                                                               Μαρία Μητροπούλου


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS