Εντυπωσιάστε με το ντύσιμό σας τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου



Σε λίγες μέρες πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου γι΄αυτό η στήλη μας είναι αφιερωμένη στην πιο ερωτική μέρα του χρόνου. Όσο κι αν δεν πιστεύουμε  όσο κι αν κρυβόμαστε πίσω από το στερεότυπο πως "ο έρωτας πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα " όλες εκείνη τη μέρα θέλουμε να είμαστε περιποιημένες, ερωτεύσιμες και φυσικά καλοντυμένες .

Είτε πρόκειται να βγούμε με τον αγαπημένο μας, είτε με τις φίλες μας, είτε επιχειρήσουμε να κάνουμε μια νέα γνωριμία αυτή τη μέρα θέλουμε να είμαστε εκθαμβωτικές. Γι ΄αυτό το Βόλτα στην Τρίπολη σας δίνει ιδέες για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Αν θέλετε να πετύχετε ένα μίνιμαλ και κομψό αποτέλεσμα επενδύστε σε ένα total black look. Είτε βάλετε ένα φόρεμα είτε τη δερμάτινη φούστα σας  με ένα ωραίο τοπ ή πουλόβερ ή το μαύρο σας παντελόνι με ένα μπλουζάκι από μαύρη δαντέλα, να θυμάστε πως το μαύρο είναι η πιο διαχρονική, μυστηριώδης και σέξι επιλογή. Ολοκληρώστε με τα κατάλληλα μαύρα αξεσουάρ και είστε έτοιμες.



Θέλετε χρώμα; Ποιο άλλο εκτός από το κόκκινο, που κυριαρχεί αυτή τη μέρα; Είναι ένα χρώμα φλογερό, σέξι που αποπνέει δυναμισμό. Για όσες τολμούν μπορούν να φορέσουν τα πάντα σε αυτό το χρώμα ή να "σπάσουν" τη μονοτονία στο σύνολο, το οποίο θα επιλέξουν προσθέτοντας κόκκινες πινελιές στο οutfit τους.



Αν  πάλι θέλετε να πετύχετε ένα μοιραίο αποτέλεσμα τότε η επιλογή είναι μια : λεοπάρ. Εκπέμπει άγριο χαρακτήρα και είναι μια  τολμηρή επιλογή. Επενδύστε σε τοπ ή bustiers φούστες ή φορέματα ή περιοριστείτε στην επιλογή λεοπάρ παπουτσιών ή ενός clutch ολοκληρώνοντας έτσι με τα κατάλληλα items το ντύσιμό σας.



Όποια κι αν θα είναι η επιλογή σας εύχομαι να βάλετε την πιο ερωτική σας διάθεση, το χαμόγελό σας και να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται τη μέρα αυτή. Τι κι αν  είστε σε σχέση ή όχι να αγαπάτε και να αγαπιέστε πολύ, να φροντίζετε τον εαυτό σας και να γεμίζετε τη ζωή σας με ωραίες στιγμές. Και μην ξεχνάτε: αδράξτε την καθημερινότητα σας με στυλ αγαπημένες μου. Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα στην  ανανεωμένη και πιο στυλάτη στήλη της πόλης.
                                                              
                                                                                                 Μαρία Μητροπούλου 


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS