Η Cadbury ζητά δοκιμαστές σοκολάτας








Είσαι λάτρης της σοκολάτας; Αν ναι, ζήσε την απόλυτη εμπειρία δουλεύοντας ως δοκιμαστής σοκολάτας στην Cadbury.

Η γνωστή εταιρεία που ανήκει στην Mondelez International (που είναι γνωστή για πολλά προϊόντα της όπως για παράδειγμα τα μπισκότα Oreo) από την περασμένη Τετάρτη με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι είναι διαθέσιμες 4 θέσεις εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των «Δοκιμαστή σοκολάτας» και «δοκιμαστή ροφημάτων σοκολάτας και κακάο». Όλες οι θέσεις είναι με μισθό 11 δολάρια την ώρα και μερικής απασχόλησης, δηλαδή περίπου 7,5 ώρες την εβδομάδα ενώ πληρώνουν και ένσημα.

Απαιτούμενες Γνώσης Θέσης Εργασίας 

Στην περιγραφή των θέσεων εργασίας αναφέρεται πως οι εργαζόμενοι θα κληθούν να δώσουν τα αντικειμενικά σχόλιά τους σχετικά με πιθανά νέα προϊόντα, αλλά και να συνεργαστούν με μάι ομάδα προκειμένου να διαμορφώσουν μια άποψη για το γευστικό κομμάτι, να περιγράψουν με ακρίβεια τη γεύση των γλυκών χρησιμοποιώντας ένα ευρύ λεξιλόγιο και να κατανοήσουν τις δεοντολογικές απαιτήσεις της εταιρείας, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα.

Θεωρούν πως ένα «πάθος για τα είδη ζαχαροπλαστικής» είναι απαραίτητο προσόν, όπως επίσης και η «ειλικρίνεια» και η «καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας».


Η υποβολή αιτήσεων λήγει στις 16 Φεβρουαρίου 2018

Μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας εδώ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη