Κορυφαία Αξεσουάρ για Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018









Καλωσορίζουμε τον Μάρτιο και νοερά την Άνοιξη. Τι κι αν απέχουμε λίγο ακόμη από την επίσημη έναρξή της; Έχουμε ήδη μπει σε ανοιξιάτικο mood  και προετοιμάζουμε την γκαρνταρόμπα μας. Γι’ αυτό κι εγώ σήμερα σας έχω τις κορυφαίες τάσεις σε αξεσουάρ για την άνοιξη και το καλοκαίρι που είναι προ των πυλών, για να είστε πάντα in και να κάνετε σωστές επιλογές στις αγορές σας.

  Ξεκινάμε από το no 1 αξεσουάρ τις τσάντες. Είστε έτοιμες; Θέλω την προσοχή σας παρακαλώ. Φέτος τις τσάντες θα τις λατρέψουμε. Κι αυτό γιατί; Γιατί ικανοποιούν όλα τα γούστα. Τσάντες πουγκιά (bucket bags), μικρά χιαστί τσαντάκια, μπανάνες, τσάντες σκληρές και τύπου κουτί (solid bags/box bags), ψάθινες, διπλές, γεωμετρικές, πλαστικές είναι οι κυρίαρχες τάσεις που ξεχώρισαν στις πασαρέλες των διάσημων οίκων. Με έντονα μοτίβα, ρίγες παστέλ αποχρώσεις διαλέξτε όποια σας αντιπροσωπεύει για να ολοκληρώσετε όμορφα κάθε σας σύνολο.



Συνεχίζουμε με τα κοσμήματα. Όπως σας έχω ξαναπεί αυτή τη σεζόν το πλαστικό είναι το υλικό-πρωταγωνιστής στη μόδα, άρα και στα αξεσουάρ. Διάφανα πλαστικά σκουλαρίκια, βραχιόλια και κολιέ είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση για να συνδυάσετε τα PVC ρούχα της εποχής κι όχι μόνο. Αν δεν είστε τόσο τολμηρές σας έχω πιο safe επιλογές αλλά εξίσου εντυπωσιακές. Προτιμήστε κοσμήματα σε χρυσό, μεγάλα σε μέγεθος και αν σας αρέσει η υπερβολή τα φετινά κοσμήματα σας το επιτρέπουν. Διακοσμημένα με μεγάλες περίτεχνες πέτρες και άλλα στοιχεία σε αρχιτεκτονικό στυλ ή σε baroque. Στα σκουλαρίκια συναντάμε επίσης μεγάλους κρίκους και επανέρχεται η τάση να συνδυάζουμε δυο διαφορετικά  μεταξύ τους σκουλαρίκια. Τα κολιέ συνεχίζουμε να τα φοράμε πολλά μαζί, δημιουργώντας επίπεδα.  Μια ιδιαίτερη ιδέα που μου κέντρισε το ενδιαφέρον και «παίζει» πολύ είναι τα μαντήλια δεμένα στο λαιμό να πέφτουν ανάλαφρα στον ώμο σκέτα ή σε συνδυασμό με πολλά επίπεδα κολιέ.

Όσον αφορά τα βραχιόλια ο κανόνας είναι ένας και τον ακολουθούμε πιστά «όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο». Ένα ίσον κανένα, για αυτό μπερδεύουμε πολλά μαζί και προσθέτουμε και τα βραχιόλια τύπου χειροπέδες που φέτος είναι must. Τον ίδιο κανόνα ακολουθούμε και στα δαχτυλίδια. Πολλά, πανομοιότυπα και σε όλα τα δάχτυλα προστάζουν τα trends αυτή την περίοδο.






 Τελειώνοντας την αναφορά μας στα αξεσουάρ δεν θα μπορούσα να παραλείψω τα μακριά γάντια που αναδεικνύουν τη θηλυκότητά μας συνδυασμένα με ένα ωραίο φόρεμα καθώς και τις κάλτσες πάνω από το γόνατο με μίνι φούστα ή σορτσάκι ή τα καλτσάκια είτε διχτυωτά είτε με περίεργα σχέδια συνδυασμένα με πέδιλα ή καλοκαιρινά peep toe παπούτσια.





Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS