Tρέχουν για καλό σκοπό στην Αρκαδία



Συνδυάζοντας τον αθλητισμό με τον τουρισμό, αλλά και την ενίσχυση των συλλόγων γονέων – κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ Ν. Κυνουρίας η “Ζεστή Φωλιά” και φίλων ΑΜΕΑ Άστρους, θα διεξαχθεί η διοργάνωση «Τυρός Run 2018», με αγώνες δρόμου.

Θα διεξαχθούν δύο διαδρομές, μία των 16.000 μ. και μία των 8.000 μ. Παράλληλα θα υπάρχουν και οι παιδικοί αγώνες στις αποστάσεις των 500 μ., των 800 μ. και των 1000 μ. Μέρος από τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τη στήριξη των συλλόγων που προαναφέρθηκαν.


Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στον Τυρό Αρκαδίας (26-28/5). Η ομορφιά του τοπίου και η επιτυχία της προηγούμενης διοργάνωσης αποτελούν τα βασικά κίνητρα για τη δήλωση συμμετοχής και, όπως όλα δείχνουν, ο αριθμός των δρομέων που θα τρέξουν εκεί που το Μυρτώο Πέλαγος αγκαλιάζει τη γη της Αρκαδίας θα είναι διπλάσιος σε σχέση με πέρυσι. Ο αγώνας διοργανώνεται από την “Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ” και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νότιας Κυνουρίας

Οι αγώνες πλαισιώνονται με παράλληλες εκδηλώσεις – δράσεις ψυχαγωγικού, πολιτιστικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, για όλη την οικογένεια, αναδεικνύοντας στους επισκέπτες, τα ήθη και τα έθιμα (τσακώνικη κουλτούρα) της ευρύτερης περιοχής».
ert.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS