Bronze Βραβείο για το ΚΞΓ Μπουρτσουκλή




Bronze Βραβείο «Καταπολέμηση του Σχολικού Εκφοβισμού» για το QLS από τα Education Leaders Awards 2018

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μπουρτσουκλή για την Αρκαδία

ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ QLS!


Για 2η συνεχή χρονιά το QLS λαμβάνει ένα Βραβείο των Education Leaders Awards! Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Βραβείου (Gold) στην κατηγορία της Καινοτομίας στη Διδασκαλία, το Δίκτυο QLS επέστρεψε αποσπώντας μία νέα νίκη στον συγκεκριμένο θεσμό που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στον χώρο της εκπαίδευσης.


Το μόνο βραβείο που απονεμήθηκε φέτος στην κατηγορία της Καταπολέμησης του Σχολικού Εκφοβισμού στον τομέα της Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης είχε ως μοναδικό αποδέκτη το QLS! Το Δίκτυό μας βραβεύτηκε με το συγκεκριμένο Βραβείο (
Bronze) για την διοργάνωση των εκπαιδεύσεων του Βρετανικού προγράμματος Anti-Bullying Ambassadors στην Ελλάδα.



Η τελετή, πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής την Παρασκευή 18 Μαΐου, παρουσία της Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής και πρώην Υπουργού Παιδείας κας Άννας Διαμαντοπούλου και του Δημάρχου Αθηναίων κου Γιώργου Καμίνη. Στη λαμπερή βραδιά το Βραβείο παρέλαβαν η Πρόεδρος του QLS κα Georgia Papas με τον κο Frederick Featham, συντονιστή εθελοντικών δράσεων Anti-Bullying του QLS Education Team. To QLS εκπροσωπήθηκε επίσης από τους ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών – μελών του QLS, κα Δέσποινα Ταλιακού, κα Νατάσα Τουρίκη, κο Άγγελο Κομηνό και κο Δημήτρη Μαρούλη. 

Αφιερώνουμε τη νέα μας βράβευση στους πρώτους 120 QLS Anti-Bullying Ambassadors πανελλαδικά που εδώ και πάνω από 1 χρόνο κάνουν τον κόσμο καλύτερο τόσο εντός όσο κι εκτός των σχολείων QLS. Η βράβευση αυτή αποτελεί μία ακόμη απόδειξη πως στα σχολεία QLS δίνουμε έμπνευση, χώρο και χρόνο στους μαθητές μας για να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Συνεχίζουμε δυναμικά και φέτος με την πολύτιμη εκπαίδευση Anti-Bullying Ambassadors, του Βρετανικού κοινωφελούς οργανισμού της Πριγκίπισσας Νταϊάνα .


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη