ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΊΑ: όλα όσα διαδίδουν είναι ανυπόστατα και φθηνής ποιότητας επιχειρήματα




ΑΠΑΝΤΗΣΗ Τάσου ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΊΑ σε συκοφαντικές διαδόσεις σε βάρος του, με αφορμή τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα Δημήτρη Παυλή για το Δήμο Τρίπολης.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες Καλημέρα σας
Τα θηλαστικά, τα ερπετά και τα πτηνά της νυχτας, οπως ανθρωπόμορφοι: ασβοί, αρουραίοι, νυφίτσες, νυχτεριδες, σκορπιοί, κατσαρίδες και κουκουβάγιες, άρχισαν να επιδίδονται σε διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντιών εναντίον ατόμων που πρωταγωνιστούν στις δημοτικές εκλογές του δήμου Τρίπολης!
Τα ανθρωποειδή αυτά επέλεξαν αυτό το τρόπο προκειμένου να υποστηρίξουν και να δώσουν πόντους στον εκλεκτό υποψήφιο τους, ο οποίος προφανώς συνοδηπορει και συνάδει μαζί τους, αποδεικνύοντας τοιουτοτρόπως τη ποιότητα του χαρακτήρα του και το ήθος και ύφος που θα εφαρμόσει στο τρόπο διοίκησης του δήμου μας!
Σε αυτό τον ανήθικο πόλεμο με τους ανήθικους στόχους, έχουν συμπεριλάβει και το πρόσωπο μου, διασπείροντας πως η υποστήριξη στον νυν δήμαρχο Τριπολης Δημήτρη Παυλή είναι προϊόν συναλλαγής και επαγγελματικής συνεργασίας!
Τους απαντώ πως όλα όσα διαδίδουν είναι ανυπόστατα και φθηνής ποιότητας επιχειρήματα, που εκπορεύονται από σκοτεινά και βρώμικα κέντρα βουτηγμένα μέσα στα λύματα της κοινωνίας μας, εκεί όπου τους ανήκει και δικαιούνται να υπάρχουν και να λειτουργούν!
Οι προσπάθειες και οι κόποι τους σίγουρα θα πέσουν στο κενό, γιατί οι υγιείς σκεπτόμενοι συμπολίτες μας θα τους απομονωσουν, αφού γνωρίζουν πολύ καλά το ήθος και τα κίνητρα του καθένα μας για τους αγώνες που πρωτοστατουμε για μια ολόκληρη ζωή!
Τρίπολη 12 - 12 - 2018
Τάσος Παπαζαχαρίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη