ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. 5ΕΝΤΕ





Η Κοιν. Σ. Επ. 5ΕΝΤΕ καταγράφηκε στο Μητρώο Κοινωνικών Επιχειρήσεων το 2016. Δημιουργήθηκε από μια παρέα φίλων. Στόχος μας είναι, αξιοποιώντας την προηγούμενη επαγγελματική μας εμπειρία και την αγάπη μας για τον τόπο να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του όρους Πάρνωνα. Αυτό θα γίνει με την τόνωση της επισκεψημότητας, μέσα από δράσεις αθλητικές, τουριστικές, καλλιτεχνικές και πολιτιστικές με θετικό πρόσημο για την τοπική κοινωνία και επιχειρηματικότητα, μέσα στα πλαίσια ενός σχεδιασμού που δίνει βάση στην αειφόρο ανάπτυξη και τον σεβασμό στη φύση και τον άνθρωπο.
Για την υποστήριξη των δράσεων μας καλούμε όσους θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην κοινότητα φίλων μας, που συνεχώς διευρύνεται, υποστηρίζοντας εθελοντικά τις δράσεις μας, να συμπληρώσουν την «φόρμα εθελοντή» που ακολουθεί.
Για το πρώτο εξάμηνο του 2019 οι προγραμματισμένες δράσεις μας, στις οποίες θα χρειαστούμε την υποστήριξη εθελοντών είναι οι ακόλουθες:
1) Καθαρισμός και σηματοδότηση υφιστάμενων μονοπατιών σε μήκος 60 χιλιομέτρων που θα ενώσουν τα χωριά του ορεινού όγκου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας με σκοπό τη δημιουργία και πιστοποίηση του Parnon Trail.
2) Συνδιοργάνωση με τον Π.Ο. Τρίπολης του «1ου ΜΤΒ Parnon Fest» Φεστιβάλ ορεινής ποδηλασίας που θα περιλαμβάνει αγώνα ποδηλασίας, αλλά και πολλά ποδηλατικά, αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.
3) Διοργάνωση έκθεσης φωτογραφίας στην Αθήνα.
4) Διοργάνωση στα Άνω Δολιανά του 3ου Φεστιβάλ με τίτλο «Όνειρα Θερινής Νυκτός».
Η Κοιν.Σ.Επ. 5ΕΝΤΕ θα προσφέρει στους εθελοντές σίτιση, στέγαση, και πιστοποιητικό συμμετοχής σε εθελοντική δράση καθώς και εκπτώσεις σε όλες τις δράσεις της Κοιν.Σ.Επ.
Επίσης όποιος επιθυμεί να αναλάβει την θέση του συντονιστή εθελοντών της Κοιν. Σ. Επ. 5ΕΝΤΕ παρακαλούμε, εκτός από την φόρμα εθελοντή να μας στείλει και βιογραφικό.
Την φόρμα συμμετοχής εθελοντών μπορείτε να κατεβάσετε από το www.5ente.com/ethelontes-tis-5ente

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη