Ανακοίνωση Φιλοζωικού Σωματείου Τρίπολης



Φίλες και φίλοι τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει μάρτυρες μιας πρωτοφανούς κινητοποίησης αλληλεγγύης και συμπαράστασης στη δράση και στο έργο του Φιλοζωικού Σωματείου της Τρίπολης.
Ανοίγουμε προς όλες και όλους, μια μεγάλη αγκαλιά για την αγάπη που εισπράττουμε σε καθημερινή βάση, την οικονομική σας στήριξη, την πληθώρα μηνυμάτων και τη φιλία σας!
Ευχαριστούμε θερμά τα τοπικά ΜΜΕ της Αρκαδίας, γενικότερα της Πελοποννήσου αλλά και τα Μέσα πανελλαδικής εμβέλειας, ραδιοφωνικά, τηλεοπτικά και διαδικτυακά που μας έχετε δώσει βήμα να προβάλουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην εκτέλεση του έργου μας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς την αλυσίδα Σουπερ Μαρκετ Σκλαβενίτης για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι για τους τετράποδους φίλους που χάσαμε ξαφνικά από ισχυρό δηλητήριο και μέχρι τώρα καταβάλλουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να εντοπίσουμε με τη βοήθεια των Αρχών και των συμπολιτών μας τον υπεύθυνο, τους υπευθύνους αυτής της εγκληματικής ενέργειας.
Δεν μας τρομάζουν οι απειλές για μηνύσεις! Δεν θα φιμώσει καμία Δημοτική Αρχή τη φωνή, το πνεύμα, τη ζωντάνια του λόγου μας. Δεν φοβόμαστε. Κάνουμε πίσω μόνο για να πάρουμε φόρα και δυναμικά να διεκδικήσουμε για τους αδέσποτους βασανισμένους φίλους μας αυτά που προβλέπει η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.
Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών, η εικόνα στην πόλη της Τρίπολης μιλά από μόνη της.
Το αθώο αίμα που χύνεται σε αυτή την πόλη αργά ή γρήγορα θα δικαιωθεί. Ήρθε η στιγμή όλοι να μιλήσουμε με έργα!
Η ΦΩΝΗ σας είναι η δύναμη μας!!! Δεν θα λυγίσουμε και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
Αιρετοί οι οποίοi πληρώνονται να υπηρετούν το κοινό καλό της πόλης δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να απειλούν με μηνύσεις συνανθρώπους τους, συμπολίτες τους που ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ με πόνο ψυχής προσπαθούν να δώσουν ΖΩΗ ΓΎΡΩ ΤΟΥΣ! Ζητάμε μόνο ένα ζεστό χέρι συμπαράστασης και να τηρείται η Νομοθεσία από πλευράς ΑΡΧΩΝ.
Με τα τιμής,
Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., τα Μέλη του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη