Βάλια Αμπατζή: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες μου!





Με αφορμή την μέρα των γενεθλίων μου, θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που όλα αυτά τα χρόνια είσαστε δίπλα μου και με στηρίζετε σε κάθε βήμα μου!

Στα 23+ στο χώρο της δημοσιογραφίας παίρνω μεγάλη αγάπη, χαμόγελα, αναγνώριση , μπαίνω με τις δημοσιεύσεις του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ στα σπίτια σας και ίσως στις καρδίες σας.

Συνεχίζω δυναμικά και σύντομα θα δηλώσω το παρόν στις δημοτικές εκλογές της πόλης μου γιατί ποτέ δεν έμαθα να κρύβομαι και ούτε θα το κάνω στο μέλλον!!!
Έμαθα να μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μου !
Θα είμαι ξεκάθαρη για ποιο λόγο κατεβαίνω υποψήφια και τους στόχους μου για το Δήμο μας

Ωστόσο δεν θα εκμεταλλευτώ το βήμα αυτό για ψηφοθηρικούς λόγους, γιαυτό όταν έρθει η ώρα που θα ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου θα σας πω και για τον προσωρινό δημοσιογράφο αντικαταστάτη μου


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Χρυσοβαλάντια (Βάλια) Εμμ. Αμπατζή - Ιδιοκτήτρια- Δημιουργός του Βόλτα στην Τρίπολη



Κάθε χρόνο στα γενέθλια μου κάνω απολογισμό για τα χρόνια που πέρασαν. .. Τα τελευταία χρόνια δε κατάλαβα ότι κάθε μέρα που περνάει είναι σημαντική άσχετα αν ήταν καλή ή κακή. . έμαθα να εκτιμώ τα μικρά πράγματα και τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα και συνεχίζουν να με στηρίζουν. .άρχισα να βλέπω με άλλη ματιά τη ζωή και να χαμογελώ στα δύσκολα και να λέω δε με σταματάει τίποτα! !!!
Όσα χρόνια κι αν περάσουν θα τα περνώ με ένταση και με πάθος για ζωή. .. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας είτε σε μηνύματα είτε στα προφίλ μου που έφτασαν τις 5000 ευχές μέχρι τώρα. ..
Να θυμάστε ένα πράγμα.... ζήσε για να αγαπάς και αγάπα για να ζήσεις! Έτσι κερδίζεται η ζωή και οι καρδιές μας!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS