Παραδοσιακός τρόπος παρασκευής φέτας στο Αετοχώρι Αρκαδίας



Ο Χρήστος Σουρλίγγας ανέβασε φωτό με την θεία του να φτιάχνει παραδοσιακά τυρί:
Φέτα & μυζήθρα τυρί-Φτιάχνοντας, aetochori, αρκαδία, Ελλάδα 🐐🧀🥛
[η υπέροχη θεία Τούλα μου κάνει ακόμα τυρί από το μηδέν, με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο... ❤️ αφού έχει που τη φέτα, ό, τι απέμεινε είναι "tirogala" (τυρί γάλακτος)... αυτή μετά προσθέτει περισσότερο κατσικίσιο γάλα, φέρνει Είναι σε ένα αφρώδες βράσιμο, μετά διασχίζει το τοπ με μια κουτάλα και presto ⚡️... φρέσκια μαλακή μυζήθρα που είναι τοσοοοο φυσικά γλυκιά, το τρως ως επιδόρπιο... Νόστιμο!!!



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη