ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ: Για συμμετοχή σε ομαδική έκθεση εικαστικών τεχνών 9 – 12 Δεκεμβρίου



Ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 Για συμμετοχή σε ομαδική έκθεση εικαστικών τεχνών
9 – 12 Δεκεμβρίου 2019, Πολιτιστικό Κέντρο «ΦΛΟΙΣΒΟΣ»,
Λεωφ. Ποσειδώνος, Παλαιό Φάληρο
 
Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος κλείνει τον εικαστικό του κύκλο για το 2019, με τη διοργάνωση ομαδικής έκθεσης εικαστικών τεχνών, με θέμα την αγάπη, που θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, από 9 ως 12 Δεκεμβρίου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΦΛΟΙΣΒΟΣ» (Λεωφ. Ποσειδώνος).
 
Στη διοργάνωση αυτή, οι συμμετέχοντες εικαστικοί καλούνται μέσα από το έργο τους να αναδείξουν την μέγιστη ανθρώπινη αρετή, την Αγάπη, αντλώντας έμπνευση από την πολυποικιλότητα των μορφών της. Μια λέξη, πέντε γράμματα κι όμως, μέσα στην απλότητά της περικλείει πληθώρα ανθρώπινων συναισθημάτων και συμπεριφορών, όπως συμπόνια, στοργή, ενδιαφέρον, ευγένεια, αφοσίωση, αλληλεγγύη, δώσιμο, ανιδιοτέλεια κ.α. 
Ως κέντρο της Χριστιανοσύνης και πολλών ακόμα θρησκειών η αγάπη, σε όλες τις μορφές της, αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης, για τη δημιουργία κορυφαίων έργων στην τέχνη, τη φιλοσοφία, τη λογοτεχνία και τη μουσική.
 
Οι εικαστικοί συμμετέχουν στην έκθεση με έργα ζωγραφικής, αγιογραφίας, γλυπτικής, χαρακτικής, φωτογραφίας, κεραμικά, συνθέσεις, σχέδιο κλπ. Κάθε τεχνοτροπία και μέθοδος εικαστικής έκφρασης στα έργα είναι δεκτή, αρκεί αυτά να μην έχουν υβριστικό, συκοφαντικό και γενικά απρεπές περιεχόμενο, το οποίο προσβάλλει τα χρηστά ήθη.
 
Στην έκθεση θα λάβουν μέρος, μόνο 30 εικαστικοί δημιουργοί, ως εκ τούτου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, η οποία κατοχυρώνεται με τη δήλωση συμμετοχής.
 
Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής αυστηρά, η Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, στη γραμματεία του Ομίλου, μέσω email: unescohellas.tlee@gmail.com, όπως περιγράφεται στους κατωτέρω όρους συμμετοχής και ο/η συμμετέχων/ουσα θα λαμβάνει απαντητικό με τον αριθμό προτεραιότητας.
Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας, δηλώσεις δε θα γίνονται δεκτές.
Σημαντικό: Η καταληκτική ημερομηνία παύει να ισχύει από τη συμπλήρωση του αριθμού των 30 συμμετοχών και μετά.
 
Αναλυτικά οι όροι, καθώς και λεπτομέρειες ή ανακοινώσεις για την έκθεση θα υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Ομίλου: www.clubunesco.gr, καθώς και στο facebook στις σελίδες του:
              
 
Για τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος   

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη