Στην εξόδιο ακολουθία ο πρ. Υπουργός Αραχωβίτης- Πρώην Υπουργοί αποχαιρετούν τον Δημήτρη Παυλή



Σήμερα η Αρκαδία, η Τρίπολη, όλοι οι δημοκράτες και όχι μόνο, αποχαιρετούν τον δήμαρχο της καρδιάς τους, τον Δημήτρη Παυλή!
Χαρακτηριστικό για τους αγώνες του, τη προσφορά του και τη συμβολή του για μιά καλύτερη αυτοδιοίκηση στην υπηρεσία του λαού, είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα που έστειλαν δύο πρώην υπουργοί Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης και Αλέξης Χαρίτσης και το γεγονός ότι θα παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία ο πρώην υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης, με τον οποίο είχαν υπογράψει πρόσφατα την κατασκευή του δικτύου άρδευσης της Μαντινείας και Τεγέας ύψους 25 εκατομμύρια Ευρώ!
1ο. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΉΝΥΜΑ του Γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Επικρατείας, Πάνου Σκουρλέτη, για τον θάνατο του Δημήτρη Παυλή
Στο πρόσωπο του πρώην Δημάρχου Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή, που «έφυγε» πρόωρα, αποχαιρετούμε έναν συνεπή αυτοδιοικητικό ο οποίος εργάστηκε φιλότιμα για τον τόπο του και άφησε πίσω του σημαντικό έργο.
Ήταν ένας προοδευτικός άνθρωπος, ιδιαίτερα δραστήριος στα πεδία της κοινωνίας και της πολιτικής, με τον οποίο είχα άψογη και εποικοδομητική συνεργασία, κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως υπουργός Εσωτερικών.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
2ο. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΉΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΧΑΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ
H απώλεια του Δημήτρη Παυλή αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην πόλη της Τρίπολης που υπηρέτησε και τίμησε ως Δήμαρχος, αλλά και συνολικά στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.
Είχα την τιμή ως Υπουργός Εσωτερικών να συνεργαστώ μαζί του και να μοιραστώ τις αγωνίες και τους αγώνες του για την πόλη που ακούραστα υπηρέτησε.
Εκφράζω από καρδιάς τα συλλυπητήρια μου προς την οικογένεια και τους οικείους του.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ.
Η Αρκαδική γη ας δεχτεί στην αγκαλιά της σήμερα ένα από τα άξια τέκνα της όπως είναι και ο Δημήτρης Παυλής!
* αναρτηση Τ. Παπαζαχαρια

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS