Το μήνυμα του νέου Προέδρου Συλλόγου Χρυσοβιτσιωτών

 



Μήνυμα του ΠΡΟΕΔΡΟΥ μας Γιάννη Σκαλτσά

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρωπους του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και κυρίως τον Γιώργο Πραχαλια που με χαρά δέχτηκε να είμαι ο διάδοχος του.

Μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους του Συλλόγου αναλαμβάνουμε ένα δύσκολο και απαιτητικό έργο που βαραίνει ακόμα περισσότερο της πλάτες μας όταν πρέπει να ακολουθήσεις και να συνεχίσεις ΟΛΑ αυτά που με πολύ δουλειά και προσωπικές θυσίες πέτυχε και έφτασε έως εδώ ο Γιώργος Πραχαλιας.
Ο Γιώργος θα είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα μας για να μας βοηθάει να πάμε ακόμα περισσότερο ψηλά τον Σύλλογο αλλά σε αυτή την προσπάθεια πλέον
Θέλουμε και ΟΛΟΥΣ εσάς.

Με το ένα χέρι να κρατάμε σαν ευαγγέλιο όλα αυτά που πέτυχε ο Σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια,και με το άλλο χέρι,σκοπός θα είναι να φέρουμε όλους τους συμπατριώτες μας ακόμα πιο κοντά στον Σύλλογο και ΟΛΟΙ μαζί να τον πάμε ακόμα παρά πέρα,και ακόμα πιο δυνατο.

Αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε και με όλα αυτά που βιώνουμε θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε και πάλι τα ήθη και έθιμα του τόπου μας
Αυτά που μας έκαναν να αγαπαμε το χωριό μας και αυτά που μας έκαναν να μεγαλώσουμε με γεμάτες παιδικές αναμνήσεις.
Εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και όλες
Η Παναγία να είναι δίπλα στις οικογένειες μας και να μας δώσει την Υγεία να ανταμωσουμε και να δημιουργήσουμε με αγάπη όλα αυτά που επιθυμούμε.
Χρόνια πολλα
Καλή Παναγια
Γιάννης Σκαλτσας
#ΣΥΛΛΟΓΟΣ_ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙΩΤΩΝ

Αγαπητοί μου πατριώτες

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη