Νέα εκπομπή με θέμα : Σακχαρώδης διαβήτης στους εφήβους και τα παιδιά








Η τέταρτη διαδικτυακή εκπομπή «Η οδοντίατρος σου, απαντά» στο κανάλι «Κάτω απ’ τ’ Αυλάκι» & με τίτλο «Σακχαρώδης διαβήτης στους εφήβους και τα παιδιά», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση από το κοινό και τους χορηγούς. Η οδοντίατρος Dr. Αγραπίδου Μαρία μίλησε για τον σακχαρώδη διαβήτη στην εφηβεία και τον παιδικό διαβήτη . Τα οδοντιατρικά προβλήματα στα παιδιά κατά την περίοδο της εφηβείας είναι πολλά ιδιαίτερα αν ο σακχαρώδης διαβήτης είναι αρρύθμιστος. Κυρίως στην περίοδο της εφηβείας η ψυχοσύνθεση των παιδιών με σακχαρώδη διαβήτη είναι ιδιαίτερη και χρήζει παρακολούθηση. Χρειάζεται συνεργασία του οδοντιάτρου με τον παιδίατρο και κυρίως με ψυχολόγο έτσι ώστε ο έφηβος να ζει μια φυσιολογική ζωή κατά έναν μεγάλο βαθμό. 

Στην τέταρτη εκπομπή ήταν καλεσμένη η κα Σεληνίδου Αιμιλία, η οποία εξήγησε την σοβαρότητα του παιδικού διαβήτη και τις επιπτώσεις που έχει τόσο στα παιδιά και εφήβους, όσο και στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον. 

Η δημοσιογράφος κα Αμπατζή Βάλια έθεσε στην οδοντίατρο και την σύμβουλο ψυχικής υγείας μερικές ερωτήσεις και προσπάθησε να θίξει όλα τα ζητήματα που αφορούν τον παιδικό διαβήτη. Το κοινό έστελνε για ακόμη μια φορά ερωτήσεις μέσω instagram (στο λογαριασμό @vickyntoulia) που αφορούσαν το ευαίσθητο αυτό θέμα. Η κα Ντούλια Βίκυ(Ηθοποιός - Διαφημίστρια) ήταν υπεύθυνη για την μεταφορά των ερωτήσεων στην εκπομπή. Οι ερωτήσεις απαντήθηκαν άμεσα αφού το κοινό έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και ανυπομονούσε να μάθει όσο περισσότερες λεπτά μπορούσε.

 Πληροφορίες για να διαφημιστείτε στην εκπομπή στο ntouliadvertising@gmail.com


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS