AnimaLovers|Γιατί πρέπει να ξεκομπιάζουμε τα σκυλάκια μας

 










Πολλοι πελάτες δεν γνωρίζουν τη διαδικασία ξεκομπιασματος.. 


Όταν ένα σκυλάκι έχει κόμπους πονάει και ερεθίζεται το δέρμα του και έχει ενοχλητική φαγούρα. 

Αυτό έχει ως συνέπεια τον τραυματισμό του δέρματος και κατ επεκταση μολύνσεις και πληγές. 

Τα μακρύτριχα σκυλάκια καθώς και τα μεσαίου μήκους τρίχας πρέπει να χτενίζονται σχολαστικά καθημερινά ώστε να διατηρηθεί η τρίχα υγειης. Επιπλέον όταν κάνει τζιβες η τρίχα σπάει και καταστρέφεται και για αυτό μετά πρέπει να κουρευτεί. 

Αν όμως θέλουμε να λύσουμε τις τζιβες η διαδικασία παρατείνει το χρόνο καλλωπισμού και κατά συνέπεια και το κόστος του.
 Για να μπορέσουμε να λύσουμε έναν κόμπο χρησιμοποιούνται ειδικά επαγγελματικά προϊόντα με ειδική τεχνική ώστε να μην σπάσουμε την τρίχα και χάσει την ομορφιά της.




Μια ακόμη πληροφορία για τους κόμπους είναι ότι μαζεύουν μύκητες παράσιτα και είναι φωλιές για ψύλλους και τσιμπούρια. Επιπλέον το σαμπουάν δεν εισχωρεί στην τρίχα κ έτσι δεν καθαρίζει και μυρίζει άσχημα. Για να έχουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα λοιπόν και μια σωστή και υγιή τρίχα, θα πρέπει να χτενιζετε συχνά το σκυλάκι σας και να το καλλωπιζετε συχνά ώστε να μην πονάει να μην στρεσαρεται και να μπορεί να απολαύσει αυτή την απίστευτη εμπειρία καλλωπισμού.



Αν παρόλαυτα δεν μπορειτε να χτενιζετε το σκυλάκι σας.. Είμαστε εμείς εδώ να το κάνουμε εμείς για εσάς δημιουργώντας ένα πακέτο που θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του μικρού σας φίλου. Ανάλογα το μάκρος της τρίχας την ποιότητα της τρίχας και την περιποίηση του στο σπίτι θα κριθεί και η συχνότητα αλλά και η τιμή

πηγη


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη