3 ΧΡΟΝΙΑ SPEAK FREELY - ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟ CAFE ΣΤΙΣ 09/4

 


Το Speak Freely (https://www.speakfreely.gr) είναι ένα νεανικό αναπτυσσόμενο site με ποικίλη θεματολογία που ακολουθεί τα καθημερινά γεγονότα και τις εξελίξεις που διαδραματίζονται σ' όλη την Ελλάδα αλλά παράλληλα ενημερώνει για όλα τα καλλιτεχνικά νέα της Αθήνας και το τελευταίο διάστημα συνεργαζόμαστε και με τη Θεσσαλονίκη. Στοχεύουμε πολύ στην ενημέρωση της νέας γενιάς αλλά και των καλλιτεχνών και παράλληλα μας αρέσει να προωθούμε νέα άτομα και νέες ιδέες. Οι επισκέψεις μας τον τελευταίο χρόνο φτάνουν μέσο όρο 2000 views την ημέρα.

Με αφορμή των τριών χρόνων (09/04/2019) δημιουργίας του καλλιτεχνικού site Speak Freely, θα θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο δημόσιο event στο κέντρο της Αθήνας και να γνωριστούμε όλοι εμείς που έχουμε εκφραστεί αυτά τα τρία χρόνια μέσω του Speak Freely ή σκεφτόμαστε να εκφραστούμε στο μέλλον .

Ανακαλύψτε το Speak Freely: https://www.speakfreely.gr

💪 SPEAK FREELY ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ💪

Θα μας βρείτε:

👍 Στο Facebook: https://www.facebook.com/speakfreely2019

👍 Στο Instagram: https://www.instagram.com/speakfreelygr/

👍 Στο email: info@speakfreely.gr

Το πάρτυ μας:

Ημερομηνία: 09 Απριλίου 2022

Ώρα προσέλευσης: 22:00

Χώρος: Βυσσινόκηπος

Διεύθυνση: Ζωοδόχου Πηγής 27, Αθήνα (πολύ κοντά στο μετρό Πανεπιστήμιο)

Τηλ Κρατήσεων: 210 380 1691

Απαραίτητο Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Rapid Test (48 ωρών) ή Μοριακό (72 ωρών) ή Πιστοποιητικό Νόσησης. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας για να είμαστε όλοι καλά και να διασκεδάσουμε με ασφάλεια.

Κάθε ποτό που θα παραγγείλετε θα συμμετάσχει σε μεγάλο διαγωνισμό δώρων και θα σας δίνετε κουπόνι συμμετοχής ανά ποτό. Ελάχιστη κατανάλωση κατ' άτομο 5€.

Ευπρόσδεκτοι όλοι οι φίλοι σας και οι φίλες σας.

Στόχος μας να γνωριστούμε από κοντά μετά από δύο καραντίνες που περάσαμε και να μεγαλώσει η παρέα του Speak Freely!

Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τη διοργάνωση του party επικοινωνήστε στο E-mail info@speakfreely.gr ή στο τηλ 6932026047 (Υπ. Επικ. Βίκυ Ντούλια)

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να εκφραστούμε!!!

Βρείτε το event 3 ΧΡΟΝΙΑ SPEAK FREELY - PARTY - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στο Facebook: https://www.facebook.com/events/325341296291796

Speak Freely Εκφράσου Ελεύθερα για ότι σε απασχολεί γύρω σου - https://www.speakfreely.gr






Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη