Β. Γιαννακούρας για το γάμο του γιου του: Τηρήσαμε όλα τα έθιμα του γάμου και γλεντήσαμε στην πλατεία του χωριού(φωτο.βιντ)








Το ευχαριστώ του Περιφερειακού συμβούλου Βαγγέλη Γιαννακούρα:



Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τον παραδοσιακό γάμο του γιου μου Χάρη με την Άννυ Βαγιοπούλου με καταγωγή από το Μαυρογιάννη Αρκαδίας, που πραγματοποιήθηκε στο Αθήναιο , το Σάββατο 9 Ιουλίου.
Τηρήσαμε όλα τα έθιμα του γάμου και γλεντήσαμε στην πλατεία του χωριού, το οποίο ξαναζωντάνεψε, θυμίζοντας παλιές εποχές, κάτι που ήταν στόχος τόσο δικός μου, όσο και των παιδιών μου, που με ιδιαίτερη χαρά ενστερνίστηκαν την πρότασή μου και θέλησαν να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή από την Αρκαδική γη, από την οποία έλκουν την καταγωγή τους και ειδικά ο γιος μου Χάρης ήθελε να παντρευτεί στην Εκκλησία που βαφτίστηκε και από τον ιερέα που τον βάφτισε και να γλεντήσει στην πλατεία που έπαιζε μικρός.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Κώστα Ζαφειρόπουλο, τη Νάντια και τον Νίκο Καραγιάννη, τον Παναγιώτη Αγγελακόπουλο και τον Σταύρο Σιακωτό που συνέβαλαν με τη μουσική και τα τραγούδια τους στο τριήμερο γλέντι.
Να ζήσετε και να ευτυχήσετε παιδιά μου!!!



Δείτε και την σελίδα μου στο fb και πατήστε "Μου αρέσει" στον παρακάτω σύνδεσμο.
https://www.facebook.com/antiperifereiarxisarkadias/























Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS