Αντιδήμαρχος Μεγαλόπολης: Οι πυροφύλακές μας είναι σε πλήρη επραγρύπνηση








Ανάρτηση Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Δημητρη Σιέμπου:

Η σημερινή ημέρα ήταν η πρώτη δύσκολη της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου.
Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, που εκδόθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας,ο κίνδυνος πυρκαγιών στον Δήμο Μεγαλόπολης εκτιμάται πολύ υψηλός (κατηγορίας 4) και για τις επόμενες ημέρες.
Ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου βρίσκεται σε ετοιμότητα. Οι πυροφύλακές μας είναι σε πλήρη επραγρύπνηση, προκειμένου να ενημερώσουν άμεσα τις δυνάμεις πυρόσβεσης για οποιοδήποτε συμβάν αντιληφθούν. Οι χειριστές των μηχανημάτων και οι οδηγοί των υδροφόρων οχημάτων βρίσκονται σε επιφυλακή έτσι ώστε άμεσα, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εάν μας ζητηθεί από τους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος. Ενώ πραγματοποιούνται περιπολίες πυροσβεστικού οχημάτος 4Χ4, συνδράμοντας τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Για άλλη μία φορά ζητάμε από τους δημότες μας, τη συνεργασία τους στην προσπάθεια της αποφυγής και της αντιμετώπισης των υπαίθριων πυρκαγιών. Η ευαισθητοποίηση και η συνδρομή όλων μας, είναι επιτακτική ανάγκη.




Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη