Editorial Αύγουστος 2022| Γεμίζοντας μπαταρίες για τα καλύτερα που έρχονται....Νέα σεζόν με εκπλήξεις!

 





Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Η αλήθεια είναι ότι όποτε προλαβαίνω σας γράφω Editorials αν και διαβάζονται πολύ απο ότι βλέπω και τα ζητάτε.


Μπορεί να άργησα εγώ να φύγω για διακοπές (που όλος ο Αύγουστος θα είναι διακοπές για μένα) αλλά άξιζαν!
Με έκαναν να σκέφτομαι νέα πράγματα και να σχεδιάζω περισσότερο τα καλύτερα που έρχονται για το Βόλτα στην Τρίπολη που τόσο αγαπάτε.

Τη σεζόν που πέρασε με βρήκε σε στάδιο προετοιμασίας και έκλεισα και συνεργασία με ένα μεγάλο κανάλι όπου θα βλέπετε προσεχώς τα ρεπορτάζ και σε αυτό.

Απέκτησα όπως ήδη γνωρίζετε συνεργάτη- συνιδιοκτήτη που είναι ο Μάκης Ανδριανάκης , κατα τη γνώμη μου ο καλύτερος, χαμηλών τόνων σαν εμένα και η καλύτερη κάμερα της πόλης.
Ο Μάκης αναλαμβάνει το marketing και το management , την οργάνωση και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι το άλλο μου επαγγελματικό μισό όπου για χάρη των αναγνωστών μας θα κάνουμε πραγματικά υπέροχα πράγματα με τελείως αναβαθμισμένο το Βόλτα στην Τρίπολη που έρχεται 1ο στην Πελοπόννησο και μας κάνει ππολυυυυυυυυυυυυυυ ευτυχισμένους!!!!

Επίσης βάλαμε και τρίτο πρόσωπο που είναι η ψυχή μας στο Βόλτα στην Τρίπολη:
Η Ελένη Ευσταθιάδη αρθρογράφος, social media manager και υπεύθυνη ροής . Ενίοτε και αρχισυντάκτρια μου στις εκπομπές χαχαχα.

Το τέταρτο πρόσωπο που μπαίνει στο Βόλτα στην Τρίπολη είναι μια αξιόλογη μαχητικότατη δημοσιογράφος της πόλης που αναλαμβάνει την πολιτική εκπομπή της νέας τηλεόρασης!!

Δημιουργήσαμε για σας μια νέα διαδικτυακή τηλεόραση που θα βασίζεται στην δική σας συμμετοχή, σας θέλουμε πιο ενεργά μαζί μας και πραγματικά θα την αγαπήσετε!!
Η ιδέα ήταν για μια κανονική τηλεόραση αλλά πως θα την βλέπατε σε όλες της χώρες;;;;
Ε το λύσαμε και πήραμε την απόφαση! Διαδικτυακή και όπου μας βγάλει!

Αυτά και πολλά άλλα έρχονται στο ανανεωμένο Βόλτα στην Τρίπολη!

Ωστόσο.... το καλοκαίρι συνεχίζεται ;)


Valia's thoughts....

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS