Φοιτητής στην Τρίπολη: έχει μειωθεί ο αριθμός των φοιτητών που δικαιούνταν δωρεάν σίτιση







Ακολουθεί το μήνυμα που λάβαμε απο αναγνώστη:




 Αποστέλλω αυτο το μήνυμα για να σας παρουσιάσω ένα θέμα που με επηρεάζει σε προσωπικό  βαθμό, αλλά και πολλούς ακόμα συμφοιτητές μου.

  Αρχίζοντας από τις 8/12 (στην μέση του ακαδημαϊκού έτους) ο αριθμός των φοιτητών που δικαιούνταν δωρεάν σίτιση στο πανεπιστήμιο μειώθηκε σημαντικά, χωρίς να το γνωρίζει κανεις. Έχει πέσει στην αντίληψη μου πώς η ίδια αυτή ενέργεια πραγματοποιήθηκε και το προηγούμενο έτος και ο μόνος τρόπος να αντιστραφεί σε κάποιο βαθμό ήταν η κινητοποίηση και η διεκδίκηση δικαιωμάτων από τους ίδιους τους φοιτητές. 
  Ώς ενεργό μέλος της φοιτητικής κοινότητας αποφάσισα να απευθυνθώ σε εσας, καθώς η διάδοση του θέματος είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης.

1 Σχόλια

  1. Να ήταν μόνο ο αριθμός των φοιτητών που έχει μειωθεί για δωρεάν σίτιση.... 1) Αντί να φτιάχουν το φαγητό στο χώρο εστίασης, έρχεται από την Κόρινθο (catering). 2) Σε όλες τις εστίες, σε όλη την Ελλάδα, τα τελευταία 10 λεπτά πριν τη λήξη του χρονικού περιθώριου που είναι ανοιχτή η εστία, δίνουν φαγητό (ότι έχει μείνει) χωρίς χρέωση στους φοιτητές. Αυτό δεν ισχύει εδώ, επιστρέφουν το φαγητό στην εταιρεία - ίσως για να πάει την επόμενη ημέρα σε άλλη πόλη για κάποια άλλα τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
    3) Πρίν λίγα χρόνια το φαγητό (που ερχόταν πάλι από την ίδια εταιρεία) ήταν πολύ καλύτερο. Σιγά σιγά αρχισε να χαλάει κατά πολύ η ποιότητα. Πλέον μας έχουν ταράξει στη σόδα και πιθανώς και στα συντηρητικά. Ένας Υγειονομικός Έλεγχος έχει γίνει ποτέ εκεί μέσα; Εν ολίγης, το συμπέρασμα είναι ένα. Η εστία έχει πάντα ένα φαγητό: Αυτό που δεν πρέπει να φας ποτέ!
    Τι κάνουν οι παρατάξεις και οι εκπρόσωποι φοιτητών στα Τμήματα της Τρίπολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS