Νέα Αρχή Μεγαλόπολης ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης επέλεξε να κρυφτεί

Δελτιο τύπου 


Στις 15 Φεβρουαρίου ζητήσαμε από τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης να τοποθετηθεί δημόσια αν υιοθετεί ή αν καταδικάζει τις ενέργειες του αντιδημάρχου του Μανιάτη Παναγιώτη, ο οποίος προέβη σε μια πρωτοφανή και αναίτια ευθεία επίθεση στον Σύλλογο «Φίλοι Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης».

Δυστυχώς ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης επέλεξε να κρυφτεί και ενώ μέχρι σήμερα ήταν λαλίστατος για την παραμικρή λεπτομέρεια, για ένα τόσο σοβαρό θέμα έχασε την φωνή του. Αυτό το κάνει γιατί η επιλογή του είναι να προσφέρει κάλυψη στον συνεργάτη του και γιατί προφανώς συμφωνεί με τις ενέργειες του αλλά δεν έχει το πολιτικό θάρρος να το παραδεχθεί δημόσια. 

Ο κ. Χριστογιαννόπουλος επισκέφθηκε την διεθνή έκθεση Τουρισμού στο Ισραήλ με έξοδα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου. Το ταξίδι του Δημάρχου στο Ισραήλ με τα έξοδα πληρωμένα από δημόσιο χρήμα ξεκίνησε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, την ώρα που είχαμε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου στην Μεγαλόπολη και ο πρόεδρος Αντώνης Κυριακόπουλος μας δήλωνε :  "Ο Δήμαρχος απουσιάζει για προσωπικό λόγο".

Κύριε Πρόεδρε του Δ.Σ. Μεγαλόπολης, εσείς που μας μιλάγατε για σεβασμό στους θεσμούς, για ποιον λόγο μας είπατε ψέματα; Δεν γνωρίζατε ότι ο Δήμαρχος ήταν σε  ταξίδι στο Ισραήλ; 

Ο Αντιδήμαρχος κάνει επίθεση σε ένα Σύλλογο, ο Δήμαρχος κρύβεται και δεν απαντάει, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. λέει ψέματα στην συνεδρίαση, τελικά είναι ξεκάθαρο ποιοι δεν σέβονται τους θεσμούς και πως η Δημοτική Αρχή αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα, την σύμπνοια και την συνεννόηση.
          
 Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη