Τρίπολη: Τσακωμοί και εντάσεις κατοίκων με πωλητές στην Πλατεία Βαλτετσίου

 




φωτο αρχειου


Κάθε Σάββατο μέρα λαϊκής στην πλατεία Βαλτετσίου στην Τρίπολη υπάρχουν προβλήματα που ουδέποτε κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να δώσει λύσεις και να προστατέψει τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής γύρω απο την πλατεία.

Μια άναρχη κατάσταση , αυτοκίνητα μαζί με δημότες που ψωνίζουν, τα αυτοκίνητα οποίος θέλει τα αφήνει όπου θέλει, αυτοκίνητα να περνούν μέσα απο την λαική ενώ θα έπρεπε να μην περνάει ούτε ένα.

Σαν να μην ήταν όλο αυτό, επειδή οι πωλητές απο τις άλλες περιοχές δεν βρίσκουν πάρκινγκ δίπλα στην λαίκή όπου πωλούν τα είδη τους, βάζουν τα αυτοκίνητα στις θέσεις των δημοτών με αποτέλεσμα να υπάρχουν καβγάδες . Οι πιο τυχεροί δημότες δε την γλιτώνουν με γρατζουνιές στα αυτοκίνητα τους αν έχουν βάλει παρα δίπλα το δικό τους μιας βρήκαν τη θέση τους κατειλημμένη απο πωλητή με τη δικαιολογία θα φύγω το μεσημέρι.

Ετσι πραγματοποιήθηκε ένας μεγάλος τσακωμός μεταξύ κατοίκου και πωλητή απο γειτονικό νομό . Έγινε μεγάλος χαμός, φωνές, καβγάδες, καλέστηκε η αστυνομία και οι ασφάλειες μιας και ο πωλητής  έγδαρε όλη την μεριά του αυτοκινήτου του μόνιμου κατοίκου με τρέιλερ που είχε βάλει στη θέση του αυτοκινήτου του κατοίκου μπροστά απο το σπίτι του και δίπλα απο το τρέιλερ πιάνοντας και δευτερη θέση το αυτοκίνητο του πωλητή. Όταν ολοκληρώθηκε η καταγραφή της ζημιάς ο πωλητής έφυγε σφυρίζοντας αμέριμνα.

Παρά λίγο να πέσει ξύλο ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που πιθανόν να μην έφταιγαν αυτοί, ο δημότης που ζητάει προστασία του σπιτιού και της θέσης του αυτοκινήτου του και από την άλλη ο πωλητής που κάπου πρέπει να βάλει κοντά το αυτοκίνητο με το τρέιλερ για να κάνει τη δουλειά του

Θα μεριμνήσει κάποιος κάποτε να λύσει τα θέματα? Θα διακοπεί κάποτε όπως παλιά ο δρόμος την ημέρα λαϊκής να περνάνε αυτοκίνητα? Θα βρεθεί μια λύση με πάρκινγκ να μπορούν οι πωλητές να βάζουν το αυτοκίνητο χωρίς να τσακώνονται με τους δημότες?

Μην ξεχνάμε ότι έχουν γίνει και πολλοί τραυματισμοί, μέχρι και παιδιού απο αυτοκίνητο που πέρασε μέσα απο τον δρόμο που δεν τον κλείνει κανένας και αυτοκίνητο το χτύπησε με αποτέλεσμα τα ράμματα στο Παναρκαδικό

Οι δημότες της περιοχής έχουν αγανακτήσει με την ελεεινή αυτή  κατάσταση και  όσες οχλήσεις έχουν κάνει στον Δήμο ουδέποτε βρήκαν το δίκιο του με το πρόβλημα αυτοκίντα-δημότες-πωλητές να διαιωνίζεται και να αυξάνεται κάθε Σάββατο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS