Στην παρουσίαση του πρώτου TedX στην Τρίπολη ο survivor Γιώργος Ταλαντσεβ


📣Meet our presenter @george_tala_ 📣

«Ζούμε για να περνάμε καλά και κάποιες φορές η αλλαγή μόνο καλό μπορει να μας φέρει» 

Παρουσιαστής στο 1ο TEDxKlonatzidika θα είναι ο μοναδικός Γιώργος Ταλάντσεβ.

Γεννήθηκε το 1993 στη Μόσχα και καθώς είχε 2 υπηκοότητες(την Ελληνική και τη Ρωσική) μετακόμισε με την οικογένεια του στην Ελλάδα από τα 2 του έτη. 

Από 7 χρονών ο Γιώργος έμαθε την σημασία της λέξης «πειθαρχία» μέσω της αθλητικής του πορείας στο water polo, τον χορό και το ποδόσφαιρο. Αυτό που κέρδισε την καρδιά του ήταν ο χορός, καθώς του άρεσε να είναι στο επίκεντρο της πίστας, να ανταγωνίζεται με καταξιωμένους αθλητές και να προσφέρει θέαμα και ψυχαγωγία στον κόσμο. Έχει υπάρξει πρωταθλητής Ελλάδος και δηλώνει υπερβολικά ανταγωνιστικός. 

Έχει εργαστεί σαν manager ξενοδοχείων, entertainer σε εκδηλώσεις και σε όλα αυτά συνείσφερε το πτυχίο του στο “International Tourism & Hospitality Marketing Management”. Επειδή δεν του αρέσει να συμβιβάζεται με την καθημερινότητα και του αρέσουν πι αλλαγές, ξεκίνησε κανάλι στο YouTube με κύριο θέμα το Vlogging και ταυτόχρονα δήλωσε συμμετοχή στο Survivor 2022 όπου κατάφερε να φτάσει στην 7η θέση. Αυτή τη στιγμή συνεχίζει με το κανάλι του και ταυτόχρονα διαχειρίζεται το branding διαφόρων εταιριών, καθώς και είναι παρουσιαστής σε event.

Ας τον απολαύσουμε στη σκηνή του TEDxKlonatzidika! 

#tedx #tedxklonatzidika #presenter #envisionchange #giorgostalantsev

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη