Τρίπολη: Ο κόσμος ζητά την παράσταση του Μάναρη- Η απάντηση για ποιο λόγο δεν συνεχίστηκαν

 


Μια grande παράσταση σαν αυτή που έφερε στην Τρίπολη η Θεατρική Παρέα Μάναρη έχει φέρει γκρίνια πλέον και με το δίκιο τους οι δημότες, που δεν πρόλαβαν να την δουν διότι ήταν sold out και τις δυο μέρες που ήρθε Τρίπολη , απαιτούν να μάθουν το λόγο που δεν πήγε περισσότερες μέρες.

Μια παράσταση που τέτοια σκηνικά είχε να δει χρόνια η Τρίπολη, τόσο γέλιο για τον κόσμο που κάποια είπαν ότι θα ήθελαν ακόμα και να την ξαναδουν.

Αναζητήσαμε απαντήσεις και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάναρη μας είπε ότι κάθε παράσταση χρεώνεται στην Εφορία . Δηλαδή δεν μένει τίποτα για τον Πολιτιστικό απλά η θεατρική βγάζει τα έξοδα της παράστασης.


Όπως ανέφερε η Πρόεδρος του πολιτιστικού:

" Ως πρόεδρος του συλλόγου να κάνω μια διευκρίνηση. Κάθε παράσταση δηλώνετε σαν εκδήλωση. Έχουμε σαν σύλλογος 4 εκδηλώσεις τον χρόνο αφορολόγητες. Αν λοιπόν κάνουμε και άλλες παραστάσεις στην Τρίπολη δεν θα έχουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε δράσεις στο χωριό μας. Όπως καταλαβαίνετε στόχος του κάθε Πολιτιστικού Συλλόγου είναι να κρατήσουμε ζωντανά τα χωριά μας.

Αν όμως βρεθεί χορηγός δεν χρειάζεται να το δηλώσουμε σαν δική μας εκδήλωση.

Πραγματικά η ανταπόκριση του κόσμου μας συγκίνησε και όλοι στην Θεατρική Παρέα με μεγάλη χαρά θα δίναμε και άλλη παράσταση.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς." 

Πλέον μας είπαν αν ξαναεπιστρέψει ίσως άλλη μια μέρα θα πρέπει να βρεθεί χορηγός να καλύψει τα έξοδα αυτά τα οποία δεν έχει δυνατότητα ο σύλλογος.

Αναζητείται λύση......

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS