Λακωνία: Σπείρα Ρομά έκλεψε εργάτες σε φωτοβολταϊκό πάρκο



speira© Παρέχεται από: Protothema.gr

Επίδειξη θράσους έκαναν δύο νεαροί Ρομά, μέλη σπείρας που έχουν ρημάξει τη Λακωνία, ληστεύοντας εργάτες που εργάζονταν σε φωτοβολταϊκό πάρκο.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της 16ης Ιουνίου στο Ξηροκάμπι Λακωνίας εκτυλίχθηκε ληστεία σε μεγάλο φωτοβολταϊκό πάρκο, εντός του οποίου δούλευαν δυο εργάτες.

Οι εργαζόμενοι εντός του πάρκου είχαν αφήσει ανοιχτή τη πίσω πόρτα του βαν για να διευκολύνονται στη μεταφορά των εργαλείων τους όταν ο ένας εκ των δυο Ρομά, πέρασε την περίφραξη και κινούμενος προσεχτικά και πλησίασε το όχημα τους.







Ο συνεργός του, τον περίμενε στο αυτοκίνητο για να διασφαλίσει την άμεση αποχώρηση τους από το φωτοβολταϊκό πάρκο, μαζί φυσικά με τα σακίδια που εντόπισε ο δράστης μέσα στο βαν.

Δείτε το βίντεο:

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα από το φωτοβολταϊκό πάρκο, αρχικά ο δράστης χρησιμοποιεί τα πάνελ του πάρκου ως κάλυψη για να μην γίνει αντιληπτός απο τους εργάτες, οι οποίοι δούλευαν σε απόσταση 40 μέτρων.

Στη συνέχεια για κάλυψη, στέκεται στη πλαϊνή πόρτα του βαν και μόλις αντιλαμβάνεται ότι οι εργάτες έχουν στρέψει αλλού το βλέμμα τους, πηδάει μέσα στη καρότσα και αρπάζει ότι βρει μπροστά του, μαζί φυσικά με τα σακίδια τους, τα οποία περιείχαν χρήματα, ταυτότητες κι άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του φωτοβολταϊκού πάρκου, η κατάσταση στη περιοχή έχει ξεφύγει καθώς η συγκεκριμένη σπείρα έχει ρημάξει τις τελευταίες μέρες από καταστήματα μέχρι σπίτια.


msn

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη