Συνεχίζονται οι επιθέσεις από αδέσποτα σε πολίτες στην Τρίπολη



Καλησπέρα 
Θέλω να σας αναφέρω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Τρίπολης και γύρω από το πάρκο των οδών Αριστοφάνους και Ασημάκη Φωτήλα !
Ένα βραδυ όρμησαν στην σύζυγό μου και ευτυχώς περνούσε αυτοκίνητο με αγνώστους και σταμάτησαν καί την έφεραν στο σπίτι ευτυχώς γιατί εάν δεν περνούσε σίγουρα θα είχαμε πολύ άσχημη κατάληξη .
Σήμερα Παρασκευή 7 Ιουλίου και νωρίς το απόγευμα η μικρή μου κόρη επέστρεφε από το φροντιστήριο της και της επιτέθηκαν πάλι η ίδια αγέλη και ευτυχώς της άνοιξαν από σπίτι και την έβαλαν μεσα μέχρι να φύγουν τα "σκυλάκια"!
Σε αυτό το σημείο να προσθέσω ότι εγώ προσωπικά είμαι ασθενής με σκλήρυνση κατά πλάκας και φυσικά δεν τολμώ να βγω από το σπίτι για την κινηση που οι γιατροί μου προτείνουν.
Στην φωτογραφία που σας στέλνω είναι μισή από την αγέλη που όπως θα δείτε είναι αρκετά μεγαλόσωμα.
Στην φιλοζωική εκτός του ότι δεν απαντούν σε τίποτα σε προηγούμενο περιστατικό μου είχαν ζητήσει φωτογραφίες, δηλαδή την ώρα που ορμάνε να τραβήξουμε φωτογραφίες και όχι να τρέξουμε να σωθούμε .
Στέλνω αυτό το μήνυμα πριν γίνει η μήνυση στην ΕΛ.ΑΣ προς κάθε αρμόδιο ελπίζοντας ότι θα παρθούν κάποια σοβαρά μέτρα πριν γεμίσει το νοσοκομείο με περιστατικά επιθέσεων  
Είναι άδικο κανείς να μην κάνει τίποτα σε αυτές τις περιπτώσεις ενώ εάν κάποιος κάνει κάτι απέναντι σε αυτά τα "σκυλάκια" , κάτι πολυ πιθανόν εάν συνεχιστούν οι επιθέσεις θα τον μάθει το Πανελλήνιο.
Η ίδια αγέλη είναι που είχε επιτεθεί πριν λίγο καιρό σε κοπέλλα στην Αρματωλών και Κλεφτών την οποία την είχαν πάει στο νοσοκομείο.
Στην φωτογραφία που παραθέτω φαίνεται η μισή αγέλη.

Με εκτίμηση 
Μάνθος Σταμούλης

1 Σχόλια

  1. Αν πάλι πει και όταν λέει κάποιος ότι δεν τηρούν οι «αρμοδιούλιδες» και οι «κηδεμονούλιδες» τα νόμιμα · κανείς δεν ακούει ή δεν αντιδρά.
    Αυτά είναι σκυλάκια· εμείς που είμαστε Άνθρωποι κι Υπεύθυνοι;
    Παιδάκια, σκυλάκια, άτομα με πολύ ειδικές νοητικές αναπηρίες χρήζουν ΚΗΔΕΜΟΝΙΑΣ και διαχειρίσεως και δεν ευθύνονται ως ΓΝΩΣΤΟΝ, ως ΛΟΓΙΚΟΝ και άρα και οπότε και βάσει νόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS