Πολιτιστικός Σύλλογος Πάπαρη: Δεν παραιτείται ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος







Επειδή τον τελευταίο καιρό υπάρχουν φήμες περί δήθεν παραίτησης του Πατριώτη Μητροπολίτη μας κ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ διαβεβαιώνουμε όλους ότι δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του Μητροπολίτη μας.

Ο Μητροπολίτης εκτελεί κανονικά τα καθήκοντά του , έχει για βοηθό του τον Επίσκοπο Τεγέας , η Μητρόπολη λειτουργεί άψογα και για τον λόγο αυτό δεν τίθεται καν θέμα παραίτησής του.

Την πληροφορία αυτή μετά από παρέμβασή μας πήραμε από τον πολύ στενό κύκλο του Μητροπολίτη μας και συστήνουμε σε αυτούς που διακινούν για τους δικούς τους λόγους τις ψευδείς πληροφορίες περί δήθεν παραίτησής του να σταματήσουν την διακίνηση ψευδών ειδήσεων.

Ο Μητροπολίτης σύμφωνα με το πρόγραμμα της Μητρόπολης θα παρευρεθεί στις 29 Αυγούστου στον εσπερινό στον ΑΓΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ στην Κάτω Ασέα και την επομένη θα συνεορτάσει την ονομαστική του εορτή στην Παναγία Τσεμπερούς μαζί με άλλους αρχιερείς και πλήθος Κόσμου .

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΡΗ ΤΟ ΟΡΕΣΘΑΣΙΟΝ

1 Σχόλια

  1. ΟΧΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΡΑΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ- ΓΙΑΝΝΗ ΚΙ Ο "ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη