Η Άννα Γιαννάκου - Πάσχου ξανά υποψήφια στο Δήμο Καλλιθέας

 




Αγαπητοί μου συμπολίτες,φίλες και φίλοι, στη Δύση μιας δύσκολης αυτοδιοικητικής θητείας κατά την οποία κυριάρχησε η υγειονομική κρίση λόγω της πανδημιας covid-19 κι ευρισκόμενοι στην Ανατολή μιας νέας κι ελπιδοφόρου θητείας, επιθυμώ να ευχαριστήσω καταρχάς τον Θεό που μου χάρισε την υγεία μου και τις ευκαιρίες να υπηρετήσω τον ανθρωπο για πολλά χρόνια ως Νοσηλεύτρια , εκπαιδευτικός και Αντιδήμαρχος. Εν συνεχεία όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και μου δώσατε την ευκαιρία να υπηρετήσω την πόλη μας σε αυτήν την δύσκολη για όλους μας χρονική περίοδο. 

Βεβαίως θα ήταν αδύνατον να μην ευχαριστήσω από καρδιάς τον αγωνιστή,οραματιστή,άξιο και δημιουργικό Δήμαρχο της πόλης μας Δημήτρη Κάρναβο ο οποίος με εμπιστεύθηκε αναθέτοντας μου μια από τις σημαντικότερες Αντιδημαρχίες για εννέα χρόνια. Χρόνια δύσκολα μεσούσης της κοινωνικοοικονομικής ανθρωπιστικής υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης. Συνθήκες πρωτόγνωρες από της ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους,με εξαίρεση τους πολέμους. 

 Το 2010 σας έδωσα μια ειλικρινή υπόσχεση, με εμπιστευθηκατε και με σκληρή δουλειά και αγάπη διαμορφώσαμε μια διαχρονική ειλικρινή σχέση. Θεωρώντας ότι κατεβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια να σταθώ αντάξια των προσδοκιών σας και των προκλήσεων που έπρεπε να αντιμετωπίσω κατά την διάρκεια όλων αυτών των ετών και έχουσα την διάθεση και τη δύναμη να συνεχίσω να υπηρετώ τον Δήμο μας, με ήσυχη συνείδηση, τολμώ και πάλι να ζητήσω την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας.

 Σας ευχαριστώ, με πολλή αγάπη και εκτίμηση, 
Άννα Γιαννακού-Πάσχου Αντιδήμαρχος Πρόνοιας 
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κάρναβου "Η Καλλιθέα Αλλάζει ".







Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη