¨Νίκη απο την πρώτη Κυριακή¨ - Ξεκινώντας απο τους Υποψήφιους των χωριών του Δήμου Τρίπολης η εκδήλωση του Γ. Σμυρνιωτη

 



Μια λαμπερή βραδιά εγκαινίων ήταν αυτή του εκλογικού κέντρου του Υποψήφιου Δήμαρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη  με μια Τάσου Σεχιώτη ασφυκτικά γεμάτη απο κόσμο .

Υποψήφιοι, αρχές του τόπου,  συγγενείς, φίλοι, δημοτες όλοι μαζί ενωμένοι για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Τρίπολης.

Μετά τα εγκαίνια ξεκίνησε η ομιλία του Γιάννη Σμυρνιώτη ο οποίος δεν έθεσε το δίλημμα , όπως έκανε ο Κώστας Τζιούμης στην δικιά του ομιλία,  Τζιούμης ή Σμυρνιώτης για Δήμαρχος Τρίπολης αλλά μόνο το

¨Νίκη απο την πρώτη Κυριακή για να έχει ο Δήμος μας προοπτική!¨

δείχνοντας έτσι στο λαό της Τρίπολης ξεκάθαρα το δρόμο που είναι ένας και μόνο αυτός, πρώτη Κυριακή με Δήμαρχο τον Γιάννη Σμυρνιώτη!


Ο Γιάννης Σμυρνιώτης μίλησε για τα έργα του Δημήτρη Παυλή που εγκαινιάστηκαν απο τον Κώστα Τζιούμη, το φτωχό έως ανύπαρκτο πρόγραμμα του νυν Δημάρχου, τις αναθέσεις και τα εκ νέου 200000 ευρω που ζητά για την κεντρική πλατεία αλλά και έδωσε αυστηρές απαντήσεις στις κατηγορίες και πυρά που εξαπέλυσε ο Κώστας Τζιούμης με αναφορές σε δικαστήρια και κάλυψη με χρηματικά ποσά προκειμένου να καλυφθούν σκάνδαλα.


Αμέσως μετά αγκαλιασμένοι όλοι οι υποψήφιοι με πολλά χαμόγελα ανέβαιναν στην εξέδρα και εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του Γιάννη Σμυρνιώτη να καλέσει πρώτους τους υποψηφίους των τοπικών κοινοτήτων τιμώντας τους, δείχνωντας ότι τα χωριά του Δήμου Τρίπολης παίζουν κυρίαρχο ρόλο στις εκλογές και στην πορεία του Δήμου.

Ακολούθησαν οι υποψήφιοι των Δημοτικών ενοτήτων.

Η επόμενη ομιλία θα είναι 6 Οκτωβρίου σε πολύ μεγαλύτερο μέρος διαπιστώνοντας και ο ίδιος ο Γιάννης Σμυρνιώτης ότι ο δρόμος δεν έφτανε για όλο αυτόν τον κόσμο που βρέθηκε εκεί.

 















Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη