Υπερήφανος χορηγός της Θεατρικης Ομαδας Τρίπολης το Παλλάδιον

 






Στο πολύπλευρο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για το έτος 2023 βασική προτεραιότητα ήταν και παραμένει ο πολιτισμός. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας ανάπτυξης του τοπικού πολιτισμού η Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας της Τρίπολης είχε - ως χορηγός - στηρίξει οικονομικά την παράσταση "Μισάνθρωπος" του Μολιέρου που ανέβασε με μεγάλη επιτυχία η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης.

Η επιτυχία αυτή ξεπέρασε τα πολιτιστικά όρια της Τρίπολης ενώ το άρτιο αποτέλεσμα της παράστασης αναγνωρίστηκε από τους ειδικούς. Η "επαγγελματική" προσπάθεια μιας ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας κατάφερε να διακριθεί στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ερασιτεχνικού Θεάτρου και συνολικά απέσπασε έξι (6) βραβεία.

Τα βραβεία αυτά απονεμήθηκαν την Παρασκευή 29/9/23 στον τελικό των 36ων Πανελλήνιων Θεατρικών Αγώνων Ερασιτεχνικών Θιάσων που διοργάνωσε ο Δήμος Ζωγράφου και σκόρπισε μεγάλη χαρά τόσο στη Θεατρική Ομάδα Τρίπολης όσο και σε όλους εμάς τους φίλους του ερασιτεχνικού θεάτρου.

Αναλυτικά τα έξι βραβεία που κέρδισε η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης είναι:

- Βραβείο καλύτερης παράστασης

- Βραβείο - Ειδική μνεία για τη μετάφραση στον Κώστα Αγγελάκο

- Βραβείο σκηνοθεσίας στον Κωνσταντίνο Σκιντζή

- Βραβείο Α ανδρικού ρόλου στον Κωνσταντίνο Σκιντζή

- Βραβείο Α γυναικείου ρόλου στη Μεταξία Ρουσάλη

- Βραβείο καλύτερου σκηνικού στην Πένυ Σωτηροπούλου

Με αφορμή τη μεγάλη διάκριση της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Θεάτρου η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ δήλωσε τα εξής:

"Νιώθουμε υπερήφανοι για όλα τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης ( πάνω και πίσω από τη σκηνή ) που κατάφεραν να κερδίσουν 6 συνολικά βραβεία και να ανεβάσουν την Τρίπολη στην πρώτη θέση των ερασιτεχνικών θεατρικών σχημάτων της χώρας. Αυτό δείχνει το ταλέντο που υπάρχει στην πόλη μας αλλά και τον επαγγελματισμό που διακρίνει όλα τα παιδιά της Θεατρική Ομάδας. Στέλνω τα θερμά συγχαρητήριά μου σε όλους τους συντελεστές της άψογης θεατρικής παράστασης που είχα την τύχη να απολαύσω και εγώ προσωπικά. Από την πλευρά της Διοίκησης του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ υπάρχει η δέσμευση ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες που αναβαθμίζουν πολιτιστικά την αρκαδική πρωτεύουσα αλλά και ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συνεχίστε έτσι και εμείς θα σας στηρίζουμε όσο μπορούμε. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα"

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη