Το νέο ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Αρκαδίας

 







Με υψηλό βαθμό συσπείρωσης και ενότητα οι ξενοδόχοι της Αρκαδίας απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις του αύριο. Αρχαιρεσίες: το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Με επιτυχία και ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό συμμετοχής των μελών ολοκληρώθηκαν οι Αρχαιρεσίες για την εκλογή των νέων Διοικητικών Οργάνων της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας (Ε.Ξ.Α.) που πραγματοποιήθηκαν την 6η Οκτωβρίου 2023 στην έδρα της Ένωσης στην Τρίπολη Αρκαδίας. Το ποσοστό συμμετοχής ήταν εντυπωσιακά υψηλό εφόσον προσέγγισε σχεδόν το 80%. Από τη διαλογή των ογδόντα δύο (82) εγκύρων ψηφοδελτίων προέκυψαν, κατά σειρά ψήφων, τα ακόλουθα αποτελέσματα για τους υποψηφίους:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης

ΜΑΡΙΝΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (80)

ΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ (55)

ΡΟΙΝΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (42)

ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (30)

ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (22)

ΤΣΙΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (20)

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (15)

Κατόπιν συγκρότησης σε σώμα το νέο Δ.Σ. που θα διοικήσει την Ένωση για το διάστημα 2023-2026 απαρτίζεται από τα ακόλουθα μέλη με τα έναντι αυτών αξιώματα:

ΜΑΡΙΝΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΡΟΪΝΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ: ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ: ΕΦΟΡΟΣ

ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΤΑΜΙΑΣ

ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΙΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή, κατά σειρά ψήφων εξελέγησαν:

ΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΤΣΙΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ως αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.), κατά σειρά ψήφων, εξελέγησαν:

ΜΑΡΙΝΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ

ΡΟΙΝΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του νέου Δ.Σ της Ε.Ξ.Α. και Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.) κ. Κων/νος Μαρινάκος επεσήμανε ότι « όλοι οι αντιπρόσωποι στα Διοικητικά Όργανα που εξελέγησαν από τις εν λόγω αρχαιρεσίες και εγώ προσωπικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας ξενοδόχους για την ένθερμη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες της Ένωσής μας και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μας. Η υψηλή συμμετοχή των μελών μας στις εν λόγω αρχαιρεσίες, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση των προσπαθειών μας, αλλά σηματοδοτούν ταυτόχρονα και την αναγκαιότητα συστράτευσης όλων μας ώστε μέσα από την συνεργασία και την ομαδικότητα να αντιμετωπίσουμε τα καυτά προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο και να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα του ξενοδοχειακού προϊόντος. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και προσφοράς απέναντι στα μέλη μας»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη