Γεννημένος Playboy: Ο Έλληνας απο την Αρκαδία που αγόρασε την πιο θρυλική «βίλα των οργίων»

 

ο καλοκαίρι του 2016, το Playboy Mansion δεν θύμιζε σε τίποτα τις… ένδοξες ημέρες του παρελθόντος. Τα «κουνελάκια» είχαν δώσει τη θέση τους σε νοσοκόμες. Το δείπνο σερβιριζόταν στις 18:30. Η κυκλοφορία απαγορευόταν μετά τις 21:00. Στα δωμάτια που κάποτε αναδυόταν ιδρώτας αναμεμειγμένος με αρώματα, τώρα μύριζε μούχλα.

Αυτά τουλάχιστον είχε αποκαλύψει έναν χρόνο νωρίτερα η Βρετανίδα playmate Κάρλα Χόου, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα «The Sun». Εικόνες εγκατάλειψης για την πάλαι ποτέ «βίλα των οργίων» του Χιου Χέφνερ. Έπρεπε να γίνουν δραστικές αλλαγές.

Γεννημένος Playboy: Ο Έλληνας που αγόρασε την πιο θρυλική «βίλα των οργίων»

Αλήθεια, εσείς ξέρετε ποια είναι η ιστορία του Playboy Mansion;

Το πέτρινο κτίριο χτίστηκε το 1927 για χάρη του Άρθουρ Λετς, ενός κληρονόμου της περιουσίας του Broadway και του πολυκαταστήματος Bullock. Βρίσκεται σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από τη λεωφόρο Sunset Boulevard, δίπλα στο Los Angeles Country Club. Καλύπτει 5,3 στρέμματα και η αρχιτεκτονική του είναι σε στυλ Gothic-Tudor.

Περιλαμβάνει 29 δωμάτια, ιδιωτική αίθουσα προβολών, κελάρι, γυμναστήριο, γήπεδο του τένις και ένα ξεχωριστό σπίτι-ξενώνα με τέσσερα δωμάτια.

Όπως ανέφεραν οι «New York Times» το 2016, «μερικοί από τους διάσημους γείτονες είναι ο Τζίμι Άιοβιν, ο Έρικ Σμιντ («βασιλιάς» της Google), η Αλεξάνδρα φον Φίρστενμπεγκ και ο σύζυγός της, Νταξ Μίλερ, ο οποίος έχει γίνει φίλος του Ντάρεν Μητρόπουλου». Ποιος είναι ο Ντάρεν Μητρόπουλος; Θα μάθετε σε λίγο…

Στο ίδιο αφιέρωμα, το εν λόγω αμερικανικό δίκτυο μετέφερε πολλές πληροφορίες για την τραγική κατάσταση που είχε περιέλθει η έπαυλη του Playboy. Οι «πικάντικες» ιστορίες που άρχισαν από τη δεκαετία του 1970 κι έπειτα, ανήκαν στο παρελθόν. Δεκάδες ήταν οι διασημότητες που πέρασαν από τα δωμάτια (και τα κρεβάτια) της έπαυλης.

Ο Χέφνερ «έφυγε» στις 27 Σεπτεμβρίου 2017, όμως, έναν χρόνο νωρίτερα είχε προλάβει να πουλήσει σε έναν Ελληνοαμερικανό τη «βίλα των οργίων». Η συμφωνία πώλησης, που έκλεισε αντί 100 εκατ. δολαρίων, προέβλεπε ότι μόνο όταν απεβίωνε ο περιβόητος διοργανωτής των «ροζ» πάρτι, θα έβαζε το κλειδί στην πόρτα ο Ντάρεν Μητρόπουλος.

Πρόκειται για τον γιο του αυτοδημιούργητου δισεκατομμυριούχου Ντιν Μητρόπουλου (με καταγωγή από ένα μικρό, φτωχό χωριό της Αρκαδίας, τους Χράνους) και αδερφό του  Ίβαν Μητρόπουλου, ο οποίος από το 2009 κατοικούσε πολύ κοντά στην έπαυλη – συγκεκριμένα στο Χόλμπι Χιλς.

Κατά μία εκδοχή, η οικογένεια είχε προσπαθήσει να αποκτήσει το Playboy Mansion εν έτει 2010, όμως, ο Χέφνερ δεν είχε δώσει καταφατική απάντηση.

Ο Ντάρεν πέρασε ολόκληρη την καριέρα του, δουλεύοντας δίπλα στον πατέρα του, τον Ντιν. Απέκτησε τεχνογνωσία στις καινοτόμες στρατηγικές στον τομέα των πωλήσεων και του μάρκετινγκ.

Σε ηλικία 19 ετών επέβλεψε τη διαχείριση, την ανακαίνιση και την πλήρη μεταμόρφωση του ιστορικού Castle on the Hudson, ενός ξενοδοχείου/σπα/εστιατορίου εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και προορισμού συναντήσεων για πολλές εταιρείες με έδρα τη Νέα Υόρκη, που αγόρασε η οικογένεια το 2003.

Το 2021, η Metropoulos & Co. και η One Rock Capital Partners εξαγόρασαν την Blue Triton Brands, τη μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία εμφιαλωμένου νερού στις ΗΠΑ.

Το έτος που ακολούθησε τη συναλλαγή, ο ήρωας της ιστορίας διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην «αναγέννηση» του εμβληματικού χαρτοφυλακίου επωνυμιών της εταιρείας.

Πρωτοστάτησε σε εκτεταμένες προσπάθειες πωλήσεων και μάρκετινγκ, προκειμένου να εδραιωθεί η ταυτότητα κάθε brand. Δικαιώθηκε!

Από το 2010 έως το 2014, ο Ντάρεν διετέλεσε ως συνδιευθύνων σύμβουλος της Pabst Brewing Company, η οποία, εκτός από τη «ναυαρχίδα» Pabst (PBR), κατέχει πάνω από 30 εθνικές και τοπικές μάρκες μπίρας.

Γεννημένος Playboy: Ο Έλληνας που αγόρασε την πιο θρυλική «βίλα των οργίων»

Υπό την ηγεσία του, η εταιρεία ξεκίνησε πολυάριθμα προγράμματα βάσης και μοναδικές στρατηγικές πωλήσεων, μάρκετινγκ και κοινωνικών μέσων.

Αυτές οι πρωτοβουλίες άλλαξαν τις αντιλήψεις των καταναλωτών, ενίσχυσαν το brand equity, αύξησαν τη διανομή σε εθνικό επίπεδο και δημιούργησαν διψήφια αύξηση πωλήσεων, μετατρέποντας τις μπίρες στην κορυφή της προτίμησης των millennial καταναλωτών.

Το 2013 ο Ντάρεν έπαιξε βασικό ρόλο στην επανεκκίνηση της Hostess Brands από την πτώχευση.

Το 2016 η οικογένεια αγόρασε το 30% της UTZ Quality Foods, ξεκινώντας την αναδιάρθρωση και την ανανέωση σε κάθε τομέα.

Σε διάστημα μόλις 14 μηνών, κι αφού ο αντίκτυπος ήταν θετικός, η Metropoulos & Co πούλησε εκ νέου τις μετοχές της στη «μαμά» εταιρεία.

Επίσης, ο Ντάρεν επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη ακινήτων πολυτελών κατοικιών στην Καλιφόρνια, τη Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι και τη Χαβάη.

Τέλος, ήταν συμπαραγωγός στην ταινία «Μια φορά κι έναν καιρό στο Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο.

Έχει πετύχει αρκετά και δείχνει να είναι πολυπράγμων βαδίζοντας στα χνάρια του πατέρα του, ο οποίος θεωρείται κάτι σαν γκουρού των εξαγορών. Μένει να δούμε αν θα αποδειχθεί και… συνεχιστής του Χέφνερ.

Πάντως το… potential το έχει. Όπως μπορείτε να δείτε στην κάτωθι φωτογραφία, είχε δώσει το παρών σε αρκετά από τα περίφημα πάρτι της έπαυλης – όσο ακόμα άντεχε ο γερό-Χιου, η γιορτή δεν σταματούσε.

Αν σας θυμίζει κάτι ο κύριος δίπλα του, ναι, είναι ο Snoop Dogg, επίσης πάλαι ποτέ τακτικός θαμώνας στα… πέριξ! Μπροστά είναι ο Ιβάν, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει κάνει την εξής καταπληκτική δήλωση παλαιότερα: «Πρέπει να είμαι ο χοντρός που εχω κοιμηθεί με τις περισσότερες γυναίκες στον κόσμο με εξαίρεση τον Παβαρότι!».

Γεννημένος Playboy: Ο Έλληνας που αγόρασε την πιο θρυλική «βίλα των οργίων»

Πηγή: menshouse.gr

www.onlarissa.gr/

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS