Περιφέρεια Πελοποννήσου :Επτασφράγιστο μυστικό οι αντιπεριφερειάρχες


Πληροφορίες από το περιβάλλον του Δημήτρη Πτωχού αναφέρουν ότι ο νέος περιφερειάρχης είναι απόλυτα ενημερωμένος σε όλους τους τομείς ώστε να αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες από την πρώτη στιγμή που θα αναλάβει καθήκοντα.


Ο Δημήτρης Πτωχός δεν θέλει να χάσει χρόνο και έχει φροντίσει όλο το προηγούμενο διάστημα να ενημερωθεί τόσο από την ίδια την Περιφέρεια, αλλά και από τους περιφερειακούς συμβούλους απ’ όλους τους νομούς που θήτευσαν το προηγούμενο διάστημα. Εξ’ ου και οι επανειλημμένες συναντήσεις που είχε μαζί τους.

Παράλληλα όλο το προηγούμενο διάστημα επισκέπτονταν φορείς και υπουργεία ώστε να έχει πλήρη εικόνα.

Επτασφράγιστο μυστικό οι αντιπεριφερειάρχες
Η ανακοίνωση των αντιπεριφερειαρχών και των αιρετών που θα αναλάβουν επιτελικές θέσεις θα γίνουν λίγες μέρες πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους, δηλαδή λίγο πριν την Πρωτοχρονιά.

Τα ονόματα που θα αναλάβουν είναι ακόμα επταφράγιστο μυστικό, καθώς ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης δεν έχει ανακοινώσει ούτε στους ίδιους τις αποφάσεις του.

Είναι θέμα τακτικής του Δημήτρη Πτωχού ώστε να μην υπάρξουν γκρίνιες και πιέσεις. Μόνο ο ίδιος και οι απόλυτα στενοί του συνεργάτες γνωρίζουν τους αντιπεριφερειάρχες.

Πάντως, εκτιμάται ότι σε πρώτη φάση θα προτιμηθούν δικαιωματικά αυτοί που συγκέντρωσαν τους περισσότερους σταυρούς στις περιφερειακές εκλογές, χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις.

Δεν είναι λίγοι πάντως οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι που ράβουν κοστούμια για να είναι έτοιμοι να αναλάβουν πόστα. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Πτωχός θέτει και αξιοκρατικά κριτήρια με αποτέλεσμα κάποιοι ίσως να περιμένουν σε βάθος χρόνου.

Anagnostis.org

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS