Κοπή βασιλόπιτας στην Καρύταινα



Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτιστικού συλλόγου "Κοινόν Καρυτινών".
Ευχαριστούμε θερμά, τους κατοίκους,τα μέλη, τους φίλους του συλλόγου μας, καθώς και όλους τους επαγγελματίες του χωριού μας για την παρουσία, τη συμμετοχή τους και την αμέριστη συμπαράσταση τους σε κάθε μας πρωτοβουλία!!
Η πρόθεση μας είναι να είμαστε μονιασμένοι κι ο καθένας να προσφέρει στον τόπο μας ότι καλύτερο μπορεί. Αυτό βρίσκει όλο και περισσότερους υποστηρικτές και κάθε φορά η συγκίνηση μας μεγαλώνει!!!
Αποδεικνύει την κατανόηση , αποδοχή, ενθουσιασμό όλων για την ανιδιοτελή προσφορά και συνεχή προσπάθεια τόσο των μελών του ΔΣ του συλλόγου μας, όσο και των υπολοίπων μελών μας!!!
Υγεία, αγάπη, αφορμές για ανταμώματα, εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τον τόπο μας είναι οι ευχές μας για το νέο Έτος!
 Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης για την παρουσία και συμμετοχή του στη χτεσινή μας εκδήλωση καθώς και τους κυρίους: Βασίλη Χίνη, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλη Κουρουνιώτη, Γιώργο Μαρκολιά, Νίκο Αντώνακα, Νίκο Μπελιά,την κα. Ελένη Μποζά και φυσικά τον Κο. Τάκη Νικητόπουλο, αντιδήμαρχο του τοπικού διαμερίσματος Καρύταινας. 
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε τον χαιρετισμό που μας έστειλε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο κος. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, ο οποίος πάντα μας τιμά με την παρουσία του, αλλά εχθές λόγω ανηλημένων υποχρεώσεων αδυνατούσε να παραβρεθεί. Ο Γιώργος Κοτέλος ήταν παρών με πολλούς ρόλους. Ως ο νέος πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Καρύταινας, ως μέλος του ΔΣ του συλλόγου μας κι ως οικοδεσπότης!
Η θετική διάθεση και ενέργεια όλων, οι σφιχτές αγκαλιές, τα ζεστά χαμόγελα,το κέφι κέφι,το χιούμορ,τα αλληλοπειράγματα, τα δώρα, οι μελωδίες,τα πεντανόστιμα φαγητά και γλυκίσματα και το γλέντι που ακολούθησε έκαναν τη βραδιά ξεχωριστή και αλησμόνητη!!!!
 Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!!!!!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη