Τρίπολη: Κλείστε τώρα θέση για Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην Αμοργό

 





Κλείστε τώρα θέση για το Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην Αμοργό με την Arcadian Tours


Το πρόγραμμα έχει ως εξής:


21/06/2024 : Τρίπολη – Λιμάνι Πειραιώς – Αιγιάλη Αμοργού

 

Αναχώρηση πολύ νωρίς το πρωί, για να επιβιβαστούμε το Blue Star Ferries με προορισμό την Αμοργό.

Άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο. Στο δρομολόγιο θα περάσουμε από Πάρο – Νάξο – Κουφονήσι – Δονούσα και θα φτάσουμε το απόγευμα στο βορινό λιμάνι του νησιού την Αιγιάλη. Επιβίβαση στα λεωφορεία και τακτοποίηση στα ξενοδοχεία (Αιγιάλη/Λαγκάδα/Χώρα). Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση.

 

22/06/2024 : Αμοργός

 

Την πρώτη ημέρα η ομάδα που θα μένει στην περιοχή της Αιγιάλης έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί τις παραλίες Ψηλή Άμμο, Λεβροσό ενώ θα γίνει και εκδρομή στην παραλία του Αγίου Παύλου. Από εκεί όποιος θέλει μπορεί να επισκεφτεί το νησάκι Νικουριά. Επιστροφή στην Αιγιάλη. Το απόγευμα  θα παρακολουθήσουμε το πολιτιστικό πρόγραμμα που θα μας έχει ετοιμάσει ο Χορευτικός Όμιλος Τρίπολης.

Επιστροφή στα ξενοδοχεία.

 

Η ομάδα που θα μένει στην περιοχή της Χώρας – Καταπόλων θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί την παραλία της Καλοταρίτισας στην Κάτω Μεριά. Από εκεί μπορεί να περάσει στο νησάκι Γραμβούσα. Εναλλακτικά μπορεί να επισκεφτεί την παραλία Μαλτέζι πλησίον των Καταπόλων. Εναλλακτικά όποιοι θέλουν μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στο Ναυάγιο.

Το απόγευμα στα Κατάπολα θα παρακολουθήσουμε το πρόγραμμα της Χορωδίας του Ορφέα Τρίπολης.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα.

 

23/06/2024 : Μούρος

 

Αναχώρηση το πρωί για τις παραλίες του Μούρου. Μπάνιο στα κρυστάλινα νερά του Μούρου. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Αρκεσίνη και τον Πύργο. Αργά το απόγευμα αναχωρούμε για τον γραφικό οικισμό της Λαγκάδας. Εκεί θα παρακολουθήσουμε τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας. Περιήγηση στη Λαγκάδα/Αιγιάλη και επιστροφή στα ξενοδοχεία.

 

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

 

Αναχωρούμε για την Ιερά Μονή της Χοζωβιότισας. Προσκύνημα και περιήγηση στο Μοναστήρι. Στη συνέχεια αναχωρούμε για τη μαγευτική παραλία της Αγίας Άννας.  Ελεύθερος χρόνος στη συνέχεια για περιήγηση στη Χώρα. Το απόγευμα η μία ομάδα θα παρευρεθεί τη συναυλία του Ορφέα στην Αιγιάλη και η δεύτερη ομάδα θα παρευρεθεί στη χορευτική εκδήλωση του Χορευτικού Ομίλου στα Κατάπολα.

 

Η ομάδα που θα μένει στην Αιγιάλη θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί την Κάτω Μεριά, την Καλοταρίτισα και τη νήσο Γραμβούσα.

 

 

 

 

 

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

 

Την ημέρα αυτή θα είμαστε ελεύθεροι να περιηγηθούμε στη Χώρα ή στην Αιγιάλη ανάλογα με τη διαμονή μας.  Το απόγευμα επιβιβαζόμαστε στο πλοίο για το λιμάνι των Καταπόλων. Επιβίβαση στο Blue Star στις 19.00 και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά.

 

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

 

Νωρίς το πρωί φτάνουμε στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για Τρίπολη. Άφιξη στην Τρίπολη.

 

 

 

Οι τιμή κατά άτομο βγαίνει στα 379€ και περιλαμβάνει:

 

Μετακίνηση από Τρίπολη στον Πειραιά και επιστροφή

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς – Αιγιάλη  & Κατάπολα – Πειραιάς σε αριθμημένες θέσεις.

Διαμονή στα επιλεγμένα καταλύμματα.



Γραφείο Γενικού Τουρισμού ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.

Ναυπλίου 50, Τρίπολη 22132

Τηλέφωνο : 2710223614


www.arcadiantours.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS