Η Ένωση Ξενοδόχων Και Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αμοργού έκοψε την βασιλόπιτά της

  



Η Ένωση Ξενοδόχων Και Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αμοργού  χθες το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Καταπόλων Αμοργού πραγματοποίησε την πρώτη κοπή βασιλόπιτας  ως νεοσύστατη Ένωση , παρουσία των αρχών του τόπου, μελών και φίλων της.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Ειρηναίος ως εκπρόσωπος του Σεβασμιοτατού Μητροπολίτου  Θήρας, Αμοργού και Νήσων κκ Αμφιλόχιου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Αμοργού κ Δεσποτίδου Πόπη, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Ψακη Δήμητρα, ο Αστυνόμος κ Κυπριωτάκης Κωνσταντίνος , η Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Αμοργού κ Συνοδινού , ο δημοτικός σύμβουλος κ Σιμιδαλας Νικόλαος    και εκπρόσωποι Συλλόγων.

Κατά τους χαιρετισμούς τους οι κ Δεσποτίδου και κ. Ψακη είπαν ότι με τον Δήμο Αμοργού η Ένωση έχει μια άψογη συνεργασία .

Η Πρόεδρος κ Σανή αφού μετέφερε σε όλους τις ευχές της Υφυπουργού Τουρισμού  κ Έλενας Ράπτη , ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην κοπή της βασιλόπιτας και ευχήθηκε Καλή χρονιά.

Ακολούθησε σύντομο σεμινάριο Social Media Marketing από την Βάλια Αμπατζή Δημοσιογράφο και Υπεύθυνη Επικοινωνίας- Social Media Manager, καθώς και ενημέρωση από την Πρόεδρο κ Ιωάννα Σανή για τις συναντήσεις και τις μελλοντικές δράσεις που έχουν προγραμματιστεί το επόμενο διάστημα, με σκοπό την προσέλκυση νέων τουριστών και γενικά την αύξηση της επισκεψιμότητας για την νέα σεζόν.

 



















Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS