Προσλήψεις Φυσικοθεραπευτών στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

 




Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ με έδρα την Τρίπολη ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών του ζητά για άμεση απασχόληση Φυσικοθεραπευτές και Φυσικοθεραπεύτριες όλων των βαθμίδων ( Π.Ε. - Τ.Ε - ΙΕΚ - και Δ.Ε ). 
Παράλληλα κάνει γνωστό ότι δέχεται για πρακτική άσκηση τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους Φυσικοθεραπευτές που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της εκπαίδευσης τους.
Σε όλους τους παραπάνω δίνεται η δυνατότητα της συνεργασίας με ένα Πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης που έχει αναδειχθεί ως ένα από τα καλύτερα Κέντρα Αποκατάστασης της χώρας. 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας ρομποτικά μηχανήματα τα οποία δεν υπάρχουν σε άλλα παρόμοια Κέντρα.
Τέλος το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟ επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει δίνει την ευκαιρία σε πολλούς θεραπευτές να εκπαιδευτούν σε Ελλάδα και εξωτερικό λαμβάνοντας εξειδικεύσεις πάνω στον τομέα τους.
Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ που είναι cv@palladion-rehab.gr ή να τηλεφωνήσουν στο τηλεφωνικό κέντρο 2716008888.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ 
Ο ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS