Τρίπολη: Υποδοχή των εισερχόμενων φοιτητών/τριών προερχόμενες από Ισπανία και Πορτογαλία

Στο πλαίσιο της υποδοχής των εισερχόμενων φοιτητών/τριών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Πρύτανη με φοιτήτριες προερχόμενες από την Ισπανία και την Πορτογαλία. 

 

Αναλυτικότερα, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Αθανάσιος Κατσής, καλωσόρισε στο κτήριο της Πρυτανείας, τις εισερχόμενες προπτυχιακές φοιτήτριες Erasmus+ των Τμημάτων Νοσηλευτικής των Πανεπιστημίων Αλικάντε και της χώρας των Βάσκων της Ισπανίας και  του Πανεπιστημίου στην πόλη Κοΐμπρα της Πορτογαλίας και συζήτησε μαζί τους διάφορα θέματα που σχετίζονται με τη φοίτηση των φοιτητών/τριών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο κ. Αλέξανδρος Μιχόπουλος Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. 

Image

 

Image

 

Οι φοιτήτριες έλαβαν αναμνηστικά δώρα και σημαντικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχονται από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, σχετικά με τις σπουδές τους και την διαμονή τους στην Τρίπολη.

Η συνάντηση διοργανώθηκε από την κ. Παρασκευή Χαϊδά, αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, το έργο του οποίου υποστηρίζεται από την Αντιπρύτανι  Διοικητικών Υποθέσεων Διεθνών Σχέσεων & Εξωστρέφειας, Καθηγήτρια κ. Ευθαλία (Έλια) Χατζηγιάννη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS