Η κηδεία του ηθοποιού Θεόδωρου Κατσαδράμη στη Δόξα Αρκαδίας









Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό χώρο.Το θέατρο έμεινε ορφανό για μία ακόμη φορά.Ο αγαπημένος ηθοποιός Θεόδωρος Κατσαδράμης έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών γεννημένος στις 20/05/1929. Η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού θα γίνει στη γενέτειρά του στη Δόξα Αρκαδίας.

Υπήρξε σπουδαίος ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης και ήταν που αγαπητός σε όλους.Άνθρωπος απλός με ήθος και αξιοπρέπεια.

Εκπαιδεύθηκε στην Δραματική Σχολή του "Θεάτρου Τέχνης" του Καρόλου Κουν και πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στη θεατρική σκηνή το 1954.

Έλαβε μέρος σε δεκάδες παραστάσεις και έργα του σινεμά αλλά έγινε ευρύτερα γνωστός και γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα στην Αυστραλία και Καναδά από τη συμμετοχή του ως πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική σειρά ο ταξιτζής στην ΥΕΝΕΔ που προβλήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 από τον παραγωγό Τζαίημς Πάρις.

Ήταν καθημερινές περιπέτειες ενός ταξιτζή που άκουγε τα προβλήματα των πελατών του που τους μετέφερε και προσπαθούσε να τους βοηθήσει και να βρει λύσεις.
Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Maleviziotis.gr στο Google News

Ήταν παντρεμένος με την αξέχαστη και πανέμορφη ηθοποιό Καίτη Παπανίκα η οποία έφυγε από τη ζωή το 2017 με την οποία είχαν αποκτήσει ένα αξιόλογο παιδί τον Δημήτρη.

Έπαιξε σε αμέτρητες ταινίες στον κινηματογράφο,στην τηλεόραση και στο θέατρο και συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα Ελλήνων ηθοποιών.

Κηνηματογράφος

Ο αγαπητικός της Βοσκοπούλας,Ο τρελός τα έχει τετρακόσια, Καπετάν Φάντης Μπαστούνι, Ξύπνα κορόιδο, Ο Θαυματοποιός, Η σωφερίνα,Πληγωμένα νιάτα, Ένας άφραγκος Ωνάσης, Οι γενναίοι του Βοριά, Για μία χούφτα τουρίστριες, Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ, Μπουμ Ταρατατζούμ, Κρίμα το μπόι σου, Επικίνδυνη νύχτα, Οι τελευταίοι του Ρούπελ, Αγάπη και θύελλα, Ένας τρελός γλεντζές,Αγώνας χωρίς τέλος και άλλες πολλές. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν το Ταξίδι στην Μυτιλήνη.

Τηλεοπτικές σειρές

Ο ταξιτζής μας

Η καλή πεθερά

Ταξίδι στη Μυτιλήνη

Ας είναι ελαφρύ το χώμα του χωριού του που θα τον σκεπάσει.

Κείμενο φωτογραφίες :Γιάννης Κούτρης


πηγη
https://maleviziotis.gr/

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS