Εκτέλεση έρευνας στη ΔΕΥΑΤ απο το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - Τι θα κάνει







Υπογράφηκε σήμερα στο  στο Δημαρχείο Τρίπολης σύμφωνο ανάμεσα στο Δήμο Τρίπολης και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου από τον  δήμαρχο Τρίπολης Κωνσταντίνο Τζιούμη και τον Πρύτανη Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθανάσιο Κατσή

Μαζί τους ήταν ο Πρόεδρος του τμήματος διοικητικής επιστήμης και ο Στέφανος Χατζόπουλος.

Πρόκειται για κόστος 14.000 ευρώ και διάρκεια 4 μηνών

Το σύμφωνο φορά  έρευνα η οποία θα μελετήσει τη λειτουργία της ΔΕΥΑΤ ως προς τις απαιτήσεις του Κοινού Πλαισίου Αξιολόγησης, θα εξεύρει τα ισχυρά σημεία και τα σημεία προς βελτίωση και θα προτείνει σχέδια βελτίωσης, με απώτερο σκοπό την αύξηση της αποτελεσματικότητας, αποδοτικότητας και ποιότητας της ΔΕΥΑΤ. Η χρησιμότητα του εν λόγω έργου είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού μέσα από τα αποτελέσματα τη έρευνας θα είναι εύκολη η μεταφορά τεχνογνωσίας στο ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης.


Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κος Αθανάσιος Κατσής, σε δηλώσεις του έδειξε την ικανοποίησή του αφού η τοπική κοινωνία μέσω της ΔΕΥΑΤ εκμεταλλεύεται την παρουσία του Πανεπιστημίου της περιοχής της, δημιουργώντας έτσι μια θετική αλληλεπίδραση, πόσο μάλλον όταν αυτή η δράση λαμβάνει χώρα στην έδρα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κος Κωνσταντίνος Τζιούμης τόνισε τη σημασία που θα έχει η συγκεκριμένη έρευνα - μελέτη για το ανθρώπινο δυναμικό της ΔΕΥΑΤ.

Ο Πρόεδρος του  τμήματος διοικητικής επιστήμης  είπε ότι αυτό το έργο τους αφορά όλους .




Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS