Με απόλυτη επιτυχία ο 2ος Αγώνας Δρόμου «Λίμνηα 2024»



2ος Αγώνας Δρόμου 10km και 1000m "Λίμνηα 2024"

Στέφτηκε με την απόλυτη επιτυχία ο 2ος Αγώνας Δρόμου «Λίμνηα 2024» στο χωριό μας, την Λίμνη (Άγαλι) Αρκαδίας.

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΗΣ «ΤΟ ΑΓΑΛΙ» σε κλίμα έντονης συγκίνησης, αγάπης και σεβασμού και με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποίησε τον 2ο Αγώνα Δρόμου «Λίμνηα 2024» αφιερωμένο στο χωριό μας, με δύο χιλιομετρικές αποστάσεις, την πρώτη των 10km και την δεύτερη των 1000m, διαδρομές και οι δυό φυσικού κάλλους στο ανέγγιχτο από ομορφιά φυσικό τοπίο του χωριού μας, με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία του χωριού.
Πλήθος δρομέων, λαμπερές και αξιόλογες παρουσίες αθλητών κατέκλυσαν την πλατεία του μικρού χωριού μας το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου 2024. Όμορφα κι έντονα χρώματα σκόρπισαν παντού αυτές οι δρομικές παρουσίες που κατέφθασαν στο χωριό μας από διάφορα σημεία της χώρας μας και πήραν μέρος στον 2ο Αγώνα Δρόμων, στην μεγάλη αυτή γιορτή που έγινε στο μικρό χωριό μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συγχαίρει κι ευχαριστεί θερμά: τους νικητές και νικήτριες στην Γενική και στις ηλικιακές κατηγορίες, όλες και όλους μικρούς και μεγάλους αθλητές-δρομείς, που έλαβαν μέρος στα Λίμνηα 2024. 
Συγκίνηση και υπερηφάνεια γέμισαν οι Αγαλαίϊκες καρδιές με τους τερματισμούς των Αγαλαίων Δρομέων: Παναγιώτα Δ. Νασίκα (κόρη της Κωνσταντίνας Σωτ. Πετροπούλου) δρομέα 1η νικήτρια στην κατηγορία της στα 10km, Ελένη Αλεξοπούλου του Γεωργίου 2η νικήτρια στην κατηγορία της στα 10km, Αλέξανδρο Λάμπρου (σύζυγο Παναγιώτας Νασίκα) 3ο νικητή στην κατηγορία του στα 10km, Γιώργο Ι. Γκογκάκη 3ο νικητή στην κατηγορία του, Αλέξανδρο Φελέκο (εγγονό Γεωργίου Π. Λάγγα) 2ο νικητή στην κατηγορία του, Νίκο Γ. Τρυφωνόπουλο 1ο νικητή στην κατηγορία του, Μπάμπη Φ. Σακελαράκη (εγγονό Γεωργίας Τρυφωνοπούλου) 2ο νικητή στην κατηγορία του, Φελέκο Παναγιώτη (σύζυγο Έλενας Γ. Λάγγα) 3ο νικητή στην κατηγορία του, Παναγιώτα Μ. Δημητροπούλου 1η νικήτρια στην κατηγορία της και Δήμητρα Δημητροπούλου (σύζυγο Θοδωρή Δημητρόπουλου) 3η στην κατηγορία της.
Τον Αγαλαίο Βετεράνο Αθλητή Χρήστο Π. Λάγγα για την παρουσία του και την συγκινητική συμμετοχή του, επίσης για τον πολύ καλό χρόνο που διένυσαν τους: Παναγιώτη Γ. Λάγγα, Σπύρο Φ. Γκιόκα, Θανάση Β. Τσέρμο και Μαριλένα Δ. Αλεξοπούλου, Κωνσταντίνα Γ. Λάγγα, Έλενα Γ. Λάγγα, Σοφία Σιόλα, τον μικρότερο δρομέα 3 ετών Γιώργο Ν. Τρυφωνόπουλο, Μαριαλένα Μαρ. Πετροπούλου, Ελένη Δ. Βαλκάνου (εγγονή Νίκου Βαλκάνου), Ανδρέα Φελέκο (εγγονό Γεωργίου Π. Λάγγα), Νίκη Φουρνοδαύλου-Γκογκάκη, Γιώργο Ασημακόπουλο και Δήμητρα Ασημακοπούλου (εγγονό και εγγονή Θοδωρή Δημητρόπουλου), συγχαρητήρια σε όλους, για την συμμετοχή και την πολύ καλή επίδοσή τους.
Ευχόμαστε σε όλες και σε όλους, με υγεία ΠΑΝΤΑ! νίκες και πρωτιές στην ζωή τους, όλες και όλους τους νικητές και συμμετέχοντες, γυναίκες και άντρες σε όλες τις κατηγορίες ανεξαρτήτου ηλικίας και κατηγορίας.
Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους, που ήρθατε στο χωριό μας.
Συγχαρητήρια πολλά πολλά σε όλους!
Τιμή για εμάς η παρουσία σας! σας περιμένουμε ξανά!
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους κ.κ.:
Βασίλη Βαρδιάμπαση τον γιατρό μας! για τις υπηρεσίες του στον αγώνα, «Τιμή για εμάς η παρουσία σου Βασίλη» σ΄ ευχαριστούμε.
Το ασθενοφόρο Λεβιδίου και το πλήρωμά του. 
Την Τροχαία Τρίπολης για την παρουσία της.
Επίσης για την παρουσία τους, τους κ.κ.:Παναγιώτη Νταγιάντη πρόεδρο Χωτούσας, Κολλίντζα Δημήτριο πρόεδρο Βλαχέρνας και Πετρόπουλο Βασίλειο πρόεδρο του χωριού μας.
Τους συντελεστές, ένθερμους υποστηρικτές, μέλη και φίλους του Συλλόγου που συμμετείχαν με κάθε τρόπο.
Τους χορηγούς μας κ.κ.: Γιάννη Παρασκευόπουλο, Γιάννη Τρουπή, Παναγιώτη Ξύδη, Χρήστο Κολλίντζα, Παναγιώτη Παπαχρόνη, Νικόλαο Τηγάνη και Δημήτρη Νικητόπουλο.
Για τις προσφορές τους, τους κ.κ.: Ανώνυμη προσφορά, Γιώργο Βιβιλάκη, Γεωργία Δημητροπούλου, Αγγελική Λάγγα, Κωνσταντίνα Λάγγα, Νίκη Αλεξοπούλου, Κώστα Βαρδουνιώτη και Κατερίνα Κουρή.
Τους εθελοντές μας κ.κ.: Χαρούλα Πετροπούλου, Μάριο Πετρόπουλο, Παρασκευά Γρ. Πετρόπουλο, Βασίλειο Πετρόπουλο, Βασίλειο Τρυφωνόπουλο, Παρασκευή Τρυφωνοπούλου, Σπυριδούλα Τομαρά, Θοδωρή Κριτσελά, Δημήτριο Αν. Αλεξόπουλο, Γιώργο Π. Λάγγα, Ελένη Ματζώρου, Δήμητρα Λάγγα, Παναγιώτα Δημητροπούλου, Γιάννη Τρυφωνόπουλο και Γεώργιο Τσέρμο.
Τους κ.κ.:Ηλία και Γιώργο Ζαχαρόγιαννη για την οργάνωση και στήριξή τους στους αγώνες.
Την ψυχή του αγώνα Παύλο Τζαναβάρα όπου έδωσε όλον του τον εαυτό και όλο του το είναι! Στον Παύλο Τζαναβάρα αποδόθηκαν τιμές με τιμητική πλακέτα εις ένδειξη ευχαρίστησης από τον Σύλλογό μας καθώς και για την προσφορά του στον Αθλητισμό. 
Τους κ.κ.: πατριώτισσά μας Ελένη Γ. Αλεξοπούλου και Νίκο Κανατά για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξή τους στην οργάνωση και ολοκλήρωση των αγώνων με την πολύ μεγάλη συμμετοχή Δρομέων του Συλλόγου τους «ΕΦΥΡΑΙΟΙ ΩΚΥΠΟΔΕΣ».
Για το φωτογραφικό τους υλικό και βίντεο τους:Μαριλένα Αλεξοπούλου, Μαριαλένα Πετροπούλου, Δήμητρα Λάγγα, Παναγιώτα Δημητροπούλου, Σπύρο Γκιόκα, Θανάση Τσέρμο, Αδαμαντία Παναγιωτοπούλου, Σπύρο Αναγνωστόπουλο, Φιλίτσα Πρωίμου καθώς επίσης όσους, παρέθεσαν το φωτογραφικού τους υλικού από τους αγώνες.
Τις διαδικτυακές πύλες ARCADIA PORTAL.GR & KALIMERA-ARKADIA.GR για την φιλοξενία και προβολή των αγώνων όσο πριν αλλά και μετά. Το BEST TV Καλαμάτας για την τηλεοπτική κάλυψη και ιδιαίτερα τους αγαπητούς κ.κ.: Erisa Milaqi και Δημοσιογράφο Δημήτρη Ζογκόκη για τις ξεχωριστές στιγμές ανάδειξης του αγώνα αλλά και του χωριού μας.
Ευχόμαστε δε σε όλους, συμμετέχοντες, χορηγούς, εθελοντές, οργανωτές και σε άλλα με υγεία! πλούσια και πολλαπλάσια δράση στην πορεία του Συλλόγου, δύναμη! πρόοδο! και ΠΑΝΤΑ επιτυχίες στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.
Θερμά σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!
Και του χρόνου σε όλους μας!
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Κατερίνα Κουρή

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη