Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης προχώρησε σε Μνημόνιο Συνεργασίας με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

           Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης, που λειτουργεί ως παράρτημα του και ανήκει στο Υπουργείο Υγείας, με χαρά ανακοινώνει τη σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αρκαδίας, ως συνέχεια της εξαιρετικής συνεργασίας των τελευταίων ετών.
          Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπεγράφη από τον Διοικητή του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης κύριο Τζανή Αναστάσιο και τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αρκαδίας κύριο Γαληνό Ιωάννη, την Τρίτη 23 Απριλίου 2024. Επικυρώνει τα πεδία διασύνδεσης που ήδη υπάρχουν μεταξύ των δύο φορέων και επιτρέπει τη διοργάνωση κοινών εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, σεμιναρίων και προγραμμάτων επιμόρφωσης που προωθούν την εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση.

      Ορισμένες από τις ενέργειες που περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο Συνεργασίας με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας είναι: 

• Ο σχεδιασμός και παρακολούθηση καινοτόμου επιμορφωτικού προγράμματος, με τίτλο «Σύγχρονες οργανωσιακές αντιλήψεις-Αποτελεσματική Διοίκηση στους Υγειονομικούς οργανισμούς» με τη μέθοδο ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, διάρκειας 450 ωρών, των καταρτιζόμενων της Σ.Α.Ε.Κ. του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, καθώς των συνεργαζόμενων Διευθύνσεων του νοσοκομείου, Δημόσιων και Ιδιωτικών φορέων καθώς και πολιτών.

• Η ανάπτυξη κοινών δραστηριοτήτων, μεταφορά τεχνογνωσίας.

• Η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας για την επαγγελματική κατάρτιση που προσφέρει η Σ.Α.Ε.Κ του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης στο τομέα της υγείας στο Νομό Αρκαδίας.

         Μέσω αυτών των ενεργειών ενισχύεται η σχέση των φορέων μας με την τοπική κοινωνία και προωθείται η συνεχή εκπαίδευση στον τομέα υγείας.  
         Θερμά ευχαριστούμε για την συνεισφορά τους, τον κύριο Ιωάννη Γαληνό Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αρκαδίας καθώς και την κυρία Δρ. Σταυρούλα Ρούμπου Επιστημονική Συνεργάτη και Καθηγήτρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι παραθέτουν το εξαιρετικό επιστημονικό τους έργο και τη μακροχρόνια εκπαιδευτική τους εμπειρία μέσω του επιμορφωτικού προγράμματος, που εξετάζει τις σύγχρονες οργανωσιακές αντιλήψεις και την αποτελεσματική διοίκηση στους υγειονομικούς οργανισμούς.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την αίτηση συμμετοχή, θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Με εκτίμηση,

Γεωργία Αθ. Μαργιώλου
Διευθύντρια ΣΑΕΚ ΠΓΝ Τρίπολης

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS