Την πρώτη θέση κατέκτησε ο ΠΑΟΚΜ Τρίπολης - Πρωταθλητής Ευρώπης!


ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΟΥΠΑ !!! 

Την πιο χρυσή σελίδα στην μέχρι τώρα ιστορία του έγραψε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Απρίλιου 2024 ο ΠΑΟΚΜ ( Παναρκαδικος Αθλητικός Όμιλος Κωφών Μοριας ) καθώς κατέκτησε τη πρώτη θέση του Champion League DCL ως πρωταθλητή ΕΥΡΩΠΗΣ 2024. 

Έγινε η δεύτερη ελληνική ομάδα που κατάκτησε Ευρωπαϊκό Τίτλο μετα από τη ομάδα ΠΟΚ που είχε κατακτήσει 5 φορές στο παρελθόν .  

Ο ΠΑΟΚΜ σκόρπισε με 3-0 τον ΠΟΚ και κατέκτησε το κύπελλο σε μια ιστορική μέρα για την ομάδα και τους φίλους όλων της Πελοποννήσου και της υπόλοιπης Ελλάδας που ήρθαν στο γήπεδο ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ και πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου βάζοντας ένα λιθαράκι στην ιστορία των ομάδων της Ε.Ο.Α.Κωφών .
Ο προπονητής του ΠΑΟΚΜ ΓΚΙΟΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ δήλωσε μετά την κατάκτηση πως 

« Αισθάνομαι περήφανος για ότι πετύχαμε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα αλλά όλα τα ΜΠΡΑΒΟ ανήκουν στους φανταστικούς ποδοσφαιριστές μου οι οποίοι με τη σοβαρότητα που επέδειξαν, τήρησαν στο ακέραιο την υπόσχεση που δόθηκε στην αρχή της διοργάνωσης . 

Ήταν ένα όνειρο που είδα με ανοιχτά μάτια . 

Μόνο περηφάνια γι αυτά τα Λιοντάρια (όπως τους αποκαλούσα σε κάθε αγώνα ). Τα συγχαρητήρια μου στις οικογένειες τους και τις ευχαριστώ που μου έδωσαν την ευκαιρία να προπονήσω τους ΛΕΒΕΝΤΕΣ τους. 

Τα χαμόγελα και η χαρά τους ΕΙΝΑΙ το δικό μου τρόπαιο.

Υγ: δεν θα καταφέρναμε τίποτα δίχως τους ακούραστους διοικούντες και φίλους της ομάδας.

Τελευταίο αφήνω τον τεράστιο συνεργάτη μου Amr Wagdy που χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε αυτή η ανάρτηση .

DCL Reda Abdelwahab ». Αξίζει να σημειωθεί ο προπονητής κατάκτησε 3η φορά με δεύτερη διαφορετική ελληνική ομάδα .

 

Τέλος ο πρόεδρος ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Κωνσταντίνος μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. νιώθουν τη υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που στήριξαν από τη αρχή μέχρι το τέλος στην ομάδα και κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το όνειρο όπως η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΤΩΧΟΣ και Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ , και οι χορηγοί Ο ΠΟΚΑΣ !

Κλείνοντας , επίσης το Δ.Σ. του ΠΑΟΚΜ εκφράζει τα συγχαρητήρια για τη άψογη διοργάνωση του Champion League DCL στη Οργανωτική Επιτροπή – ΠΟΚ σωματείο ΠΟΚ (Παναθλητικός Όμιλος Κωφών- Αθήνα) μαζί με το Δήμο ΒΟΥΛΑ-ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ . 

Η επόμενη διοργάνωση του Champion League DCL θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη / Τουρκίας , όπου η ομάδας μας θα είναι εκεί ως πρωταθλήτρια Ευρώπης 2024 . 

ΤΗΝ ΠΙΟ ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη